Fortjent sejr over AGF

Nordstrand og Oviedo udlejes til FC Nordsjælland

F.C. København har i dag indgået aftale med FC Nordsjælland om at udleje Morten Nordstrand og Bryan Oviedo for resten af foråret. Begge mandskaber befinder sig i øjeblikket på La Manga i Spanien, og aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning frem til 30. juni 2011.

 

- Efter ”Nords” seneste års skadesperiode og efterfølgende genoptræning giver lejeperioden i FCN Morten en fantastisk mulighed for gennem regelmæssige kampe på højeste plan at genfinde sit naturlige høje niveau. Dermed kan vi i F.C. København se frem til igen fra sommer at disponere over Nordstrand i sin allerbedste udgave.

 

- Bryan Oviedo har haft stor fremgang i hans første år i F.C. København. Det sidste stykke vej til at kæmpe om pladser i F.C. Københavns startellever kommer allerbedst gennem den erfaring, man kan få ved uge efter uge at spille ligakampe om vigtige point. Når Bryan til sommer er tilbage i København, vil han således være langt bedre rustet til at fortsætte sin udvikling her i klubben, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

Nordstrand har indtil videre rundet 100 kampe for F.C. København og har formået at score 37 mål, mens Oviedo står noteret for 6 kampe. Klubben ønsker begge spillere held og lykke i det nordsjællandske.