Vi skruer ned

F.C. København har fået masser af positive input fra fans til, hvad der kan skabe den bedst mulige ramme i PARKEN i aften. Mens langt det meste er op til struberne på tribunen og spillerne på banen, så er der også et par ændringer til kampoptakten på storskærmene og i højttalerne.

 

Først og fremmest vil der være minimal lyd fra PARKENs højttalere; kun opvarmningsmusikken og Vi Elsker FC (dog i den korte, instrumentale version), vil være de faste indslag. Jf. UEFA’s krav vil der blive afviklet enkelte lydindslag fra storskærmene ligesom indmarchmusikken er UEFA’s, men ellers vil vi lade tribunerne stå for den lydmæssige kulisse. Derfor opfordrer klubben også til at møde op, når portene åbner klokken 19.15 og være med helt fra start!

 

En anden opfordring klubben også skal komme med, at naturligvis at undlade at kaste ting på banen. Klubben modtager desværre jævnligt bøder fra UEFA, hvis der er blevet kastet plastickrus, creperuller eller lignende på banen – uanset antal! Vi kan derfor ikke understrege nok: Lad være med at kaste ting på banen, og overhold naturligvis PARKENs ordensreglement.

 

God kamp – og Forza FC!