Ståle: - Vi var bedst

Ståle: - Vi var bedst

 

Efter 90 minutters god fodbold blev aftenens kamp fløjtet af ved stillingen 1-1, og det var et resultat som gæsterne fra PSV Eindhoven kunne være bedst tilfreds med. Set over hele kampen, så var F.C. København det bedste hold, men desværre fik Løverne kun scoret det ene mål som Jesper Grønkjær satte ind på straffespark i slutningen af 1. halvleg.

Af Jan Eliassen

Spillet var dog ganske glimrende, og derfor var det også en nogenlunde tilfreds træner Ståle Solbakken der efter kampen sagde: 

- Efter de første ti minutter af kampen, så synes jeg vi viser os som det bedste hold. Vi havde chancerne til 2-0, men får desværre ikke bolden ind. I anden halvleg presser de lidt højere oppe, de får et par chancer, men jeg synes de gamblede en smule ved at presse fremad, og til slut er det da også os, der er meget tæt på ved et par lejligheder. Jeg tror vi har det dobbelte antal chancer i forhold til PSV, men vi har stadig lidt problemer med ikke at være effektive nok. 

Parken vidste sig endnu engang som en god hjemmebane: 

- Vi kom tæt på til sidst, både med et par gode chancer, men også med en række lige-ved-og-næsten chancer, og endnu engang fik vi vist, at vi her i PARKEN er et meget stærkt hold. Vi kan ikke holde et hold som PSV fra at komme frem til chancer, men de har vel 2½ chance, og får så desværre scoret på den ene af dem, sagde Ståle og fortsatte: 

- Vi var i dag meget godt organiseret, og burde så også have fået 2-0-målet på en kontra, men overall, så synes jeg vi spiller en god kamp og leverer en fin præstation, og vi var som sagt det bedste hold i dag. Ser man kun på 1. halvleg, så var der jo nærmest klasseforskel på de to hold, og det er da godt for dansk fodbold at F.C. København kan spille lige op med PSV over to kampe. De var bedst i Eindhoven, og vi var bedst her i PARKEN. 

Selvom et point burde have været tre, så er der dog stadig gode muligheder for videre avancement i turneringen: 

- Det er ikke sikkert at vi behøver to sejre for at gå videre. Men vi skal dog helst slå Cluj i PARKEN, og samtidig skal PSV slå Sparta Prag – og så får vi den finale i Prag som vi gerne vi have. Jeg er optimist inden de sidste to kampe, og mener der er gode muligheder for, at det hele stadig lever når vi spiller den sidste puljekamp i Prag.

 

Ulrik Laursen: Ærgerligt vi ikke får en sejr

- Jeg synes vi burde have vundet, men det er svært, når man ikke scorer på sine chancer. PSV fik vel hvad de kom efter, og det er da ærgerligt vi ikke får en sejr. Nu skal vi hen over stepperne mod Cluj, for den kamp skal vindes, og vi har da en reel chance for seks point i de næste to kampe. Vi skal slippe tøjlerne – og så samtidig stå stærk bagude.


Libor Sionko: Der var ikke straffe

- Vi havde chancerne, men fik desværre ikke de tre point. Der var ikke straffe til sidst i kampen. Jeg prøvede at nå den, men havde ikke nok tid til at få bolden under kontrol, men vi lever fortsat, og jeg glæder mig til en eventuel finale i Prag.


Johan Wiland: Irriterende at vi ikke vinder

- Som hold leverer vi en rigtig godt kampe, men for mig var det en stille og rolig aften. Det er irriterende at vi ikke vinder, for vi havde kampen under kontrol, men får så ikke scoret til 2-0. Puljen lever dog stadig, men for mig ser jeg nu bare frem mod weekendens vigtige kamp mod AaB.


Jesper Grønkjær: Vi spiller noget af det bedste fodbold ...

- Vi spiller noget af det bedste fodbold vi har gjort i lang tid, og det vel og mærke mod et godt hold. Vores 2. halvleg var ikke helt så god som den første, for her var det virkelig os der svingede taktstokken. Vi fulgte gameplanen, fik rykket os lidt længere frem end i Eindhoven, og det hele lykkes meget godt. Det var lidt uheldigt at Sparta vandt, men slår vi Cluj og hvis PSV samtidig slår Prag i Eindhoven, så har vi gode muligheder for at gå videre.


William Kvist: Det havde naturligvis været sjovere hvis vi havde vundet

- Det var ærgerligt vi ikke vandt, men vi fik jo kun sparket en enkelt kasse ind. Det var sjovt derude på banen i dag, der var en god stemning, og det kørte godt – men det havde naturligvis været sjovere hvis vi havde vundet kampen. Nu må vi så håbe på PSV mod Sparta, der jo desværre ikke fik 2-2 mod Cluj, men vi håber da at have en god chance inden den sidste kamp for at gå videre. Vi viste gode takter i dag, spiller en god kamp, og i dag fik vi virkelig presset PSV.