- Det kunne være gået begge veje

- Det kunne være gået begge veje

Foto: Sportsagency.dk / Lars Rønbøg

 

Tre dage efter nedturen i Haderslev rejste Byens Hold sig igen og leverede en solid og robust indsats under svære betingelser i Esbjerg, hvor vind og kulde gjorde den bløde bane ganske svær at spille på. Cheftræner Ståle Solbakken var fint tilfreds med organisationen på holdet og den måde spillerne tacklede Esbjergs spil på, men han ærgrede sig lidt over, at det gik ud over det fremadrettede spil. 

- Det var en godt gennemført kamp fra vores side, tempofyldt og med masser af fysik og muskler. Esbjerg er et svært hold at spille mod, de kan godt lide at slå lange bolde ned bag vores firekæde, og de er gode til det. De har mange fysisk stærke og løbevillige spillere, men jeg synes drengene tackler det godt, og vi holder dem godt væk fra chancer i kampen. Men det går i perioder lidt ud over vores eget spil, men det er svært under vejr- og baneforhold, der giver meget svære arbejdsbetingelser, sagde Ståle Solbakken efter kampen. 

- Vi havde chancerne til at score og vinde, og det havde selvfølgelig været det optimale. Cesar har et par chancer, og der er en bold, der danser på stregen, men det kunne være gået begge veje i dag. Vi vidste på forhånd, det ville blive vanskeligt, men jeg synes vi kommer nogenlunde fra det, og jeg synes specielt organisationen på holdet var rigtig god, analyserede cheftræneren, der nu tager hjem til hovedstaden for at indlede forberedelserne til torsdagens hjemmekamp mod PSV Eindhoven i UEFA Europa League. 

- Vi har et svært program med kampe hver 3.-4. dag, og SønderjyskE så jo ud til at være den sværeste af dem…  Men det er hårde kampe, der kommer nu, for efter PSV-kampen er der kun tre dage til en vanskelige udekamp i Aalborg, så jeg håber vi kan holde til det fysisk. Vi bommede groft med holdudtagelsen i torsdags, men i dag ramte vi den bedre, og det skal vi også gøre i de næste to kampe, hvis vi skal have resultater, sluttede Ståle Solbakken.

- Isoleret set var det fint med 0-0 i Esbjerg. De skaber problemer for mange, og er gode på især hjemmebane. Jeg synes vi holder dem nede i en kamp ude de store chancer til nogen af holdene, men med masser af fight – en meget lige kamp, sagde Jesper Grønkjær.