Ståle: - Godkendt resultat, blandet præstation

Ståle: - Godkendt resultat, blandet præstation

Foto: Lars Rønbøg / Sportsagency.dk

Efter kampen var cheftræner Ståle Solbakken tilfreds nok med at have spillet 1-1 på en svær udebane, men præstationen var for svingende i løbet af de 90 minutter: - Vi har en god periode i midten af 2. halvleg, da Grønkjær og Santin kom ind, men mod slutningen bliver vi overmatchet af dem fysisk, og vi har store problemer med at holde Utaka og Demba-Nyrén væk, vurderede Ståle, der også ærgrede sig lidt over, at fynboerne fik udlignet i 1. halvlegs overtid.

- Ja, kampen havde måske fået et andet forløb, hvis vi havde kunnet holde føringen til pausen og så lagt en taktik, hvor vi kunne spille mere på kontra i 2. halvleg. Og selv om vi måske ikke kommer frem til så meget inden vores mål, så har OB jo heller ingen farlige chancer.

Det så dramatisk ud i sekunderne efter Martin Vingaards straffesparksscoring, da Pospech pludselig faldt omkuld i OB-feltet. Mange så slet ikke episoden og troede måske det var noget af det kasteskyts, der regnede ned over banen i forbindelse med straffesparks-kendelsen, men det var såmænd Roy Carroll, der – givetvis helt utilsigtet - lossede bolden lige ind i klyngen af jublende FCK-spillere og ramte Pospech lige i synet.

- Jeg så det ikke, da det skete, bemærkede Ståle, som til gengæld var stærkt utilfreds med, at OB fik lov at sætte spillet i gang, inden Pospech var klar igen.  Det var jo trods alt også officiel FIFA Fair Play-dag i dag. 

Efter kampen blev det ivrigt diskuteret, om forseelsen mod Ailton blev begået uden for feltet. Flertallet var nok af den opfattelse, at det skete 15-20 centimeter uden for feltet… Men under alle omstændigheder holdt føringen som bekendt ikke halvlegen ud, da Wiland i overtiden tøvede en anelse med at gå ud i Peter Utaka. Ståle havde dog generelt stor ros til den svenske keepers præstation i dag:

- Det er sådan noget der sker, når man ikke er matchet på højt niveau i en længere periode. Selvfølgelig skulle han enten være gået ud i Utaka med det samme eller være blevet helt inde på stregen, men til gengæld spiller han sig bedre og bedre i løbet af kampen og redder os flere gange med stærke redninger. Peter Larsson spiller også solidt, når man tænker på, at han ikke har spillet ret meget i år, og dertil kommer at truppen på grund af landskampe ikke har trænet ret meget sammen de seneste uger.

 

Hjalte Nørregaard: Kunne være gået begge veje

- Det kunne være gået begge veje i dag. Desværre får OB udlignet lige før pausen, og generelt synes jeg ikke vi gjorde det så godt. Vi må tage revanche næste gang, for der var for mange fejl i dag - fra begge sider.

Ailton Almeida: Han rammer mig, ikke bolden

- Først laver de frispark på mig nede i hjørnet, og da jeg så kommer fri på vej ind i feltet, så rammer han klart mig og ikke bolden. Men jeg kan ikke se, om det var på stregen eller udenfor, det er dommeren som bestemmer det. Alt i alt er 1-1 et fair resultat. Efter vores to gode kampe mod FCM og Brøndby kører det ikke helt som det skal i dag.

Zdenek Pospech: Når ikke at se noget...

- Jeg når ikke at opfatte noget som helst, før jeg får bolden lige i hovedet på mig, da jeg løber hen til de andre for at fejre målet!

Johan Wiland: Dejligt at spille kamp igen

- Jeg synes, vi spiller en godkendt kamp. Vi vidste, de var aggressive på hjemmebane og at vi ville få svært ved at spille vores spil. Det var dejligt for mig at få lov at spille kamp igen, men jeg har ikke spillet så meget sammen med de andre som Jesper, så kommunikationen er ikke helt på plads i dag.

Jesper Grønkjær: 1-1 i Odense er fint nok

- 1-1 i Odense er fint nok. Vi har en god periode i 2. halvleg, hvor vi får spillet den lidt rundt, men jeg må også indrømme, at til sidst virker det som om vi går lidt døde, og de får nogle store chancer, selv om N'Doye også har en stor en til sidst. Men Wiland står en god kamp og har flere redninger, og vi skal nok være tilfredse med ét point.