Morten Nordstrand er topscorer!

Morten Nordstrand er topscorer!

Morten Nordstrand er topscorer i SAS Ligaen sammen med Marc Nygaard fra Randers FC. De er begge noteret for 16 scoringer i sæsonen. DBU har officielt bekræftet, at Nordstrand er krediteret for F.C. Københavns anden scoring i 3-3-kampen mod Randers FC. Den første vurdering var ellers, at der var tale om et selvmål, da Nordstrands straffespark gik i mål via Randers FC-keeper Kevin Stuhr Ellegaard.

 

Dermed kan vi både sige tillykke med fødselsdagen i dag og topscorertitlen til den nu 26-årige Morten Nordstrand, der holder en velfortjent ferie efter at have været med landsholdet i Stockholm i sidste uge.

 

Vi skal for god ordens skyld tilføje, at DBU ikke - ligesom visse medier - kårer én officiel topscorer, når to eller flere står lige. Det samme gælder Danske Spil, der udbetaler gevinst på "Vinderen" til spil på både Nordstrand og Nygaard.

 

Morten Nordstrand har været med i 29 af sæsonens 33 SAS Liga-opgør, og heraf har han startet inde 15 gange i efteråret og 3 gange i foråret - alligevel fordeler de 16 scoringer sig med 8 i hver halvsæson. Hans brasilianske angrebskolleger Ailton Almeida og César Santin er begge noteret for 11 scoringer i SAS Ligaen.

 

Indersiden genberegnes
For FCK.DK's pick- og managerspil, Indersiden, betyder det en ændring i svaret på et af spørgsmålene i sidste runde mod Randers FC, der handlede om hvem der scorede flest mål i sidste spillerunde af Nordstrand, Marc Nygaard og Frank Kristensen. Klik her for at læse mere om, hvad det betyder for Inderside-konkurrencen.