Boilesen: Fedt at spille kamp igen!

I lørdags fik Nicolai Boilesen sin officielle debut for Byens Hold, da han spillede de første 45 minutter af træningskampen mod Halmstads BK. Det var ikke bare hans første kamp, siden han skrev under med F.C. København den 25. august 2016...

- Det var min første kamp i ca. 20 måneder! Jeg har ikke spillet siden 17. maj 2015, så det var bare rigtig dejligt. Bare det af få lov til igen at løbe ind og varme op til kamp og se at der var masser af fans på tribunerne og alt det, der ellers er omkring en kamp - det var fantastisk! Vi kunne for min skyld have spillet hvor som helst mod hvem som helst, så ville jeg stadig have været rigtig glad, men det var ekstra fedt at få min første kamp herinde, fortæller Boile efter tirsdagens træning i Telia Parken.

- Jeg synes det gik fint i kampen. Jeg skulle jo have spillet med Bashkim på kanten, men så udgik Corner under opvarmningen, og i stedet skulle Frederik Bay spille kant, så det var lidt nyt for os begge to. Men altså, det gik fint, og bare det at få nogle minutter i benene var det vigtigste.

Onsdag træner truppen igen i Telia Parken, og efter en fridag på torsdag sætter man fredag eftermiddag kursen mod Dubai og 12 dages træningslejr.

- Jeg glæder mig til, at vi har tre gode kampe dernede, og at vi får noget dejligt vejr og nogle gode baner. Jeg har nu aldrig haft noget imod at træne i det her vejr, men vi glæder os til forholdene dernede. Og selv om vi ikke skal træne mere, end vi gør herhjemme, så bliver det hele bare lidt mere intensivt, når man er afsted i længere tid. Det er også vigtigt for kulturen på holdet. Selv om jeg har været her siden august og er faldet rigtig godt til, så kommer man altid lidt tættere sammen på sådan en tur, så det er noget af det jeg glæder mig til.

Der er som sagt afrejse til Dubai på fredag, og du kan dagligt følge med på træningslejren her på hjemmesiden og på vores sociale medier.