Ståle: - Storslået!

Ståle: - Storslået!

 

Da kampuret havde rundet de 90 minutter stod Ståle Solbakken på tæer for at få sine spillere til at yde det allersidste. Forud var gået en fodboldkamp, hvor F.C. København havde spillet glimrende, holdt hovedet koldt, og til tider styret kampen mod mægtige Valencia i egen hule på Mestalla. 1-1 stod der på måltavlen, da dommer Kircher fløjtede af, hvilket var ganske fortjent. Københavnerne havde leveret en pragtpræstation på udebane i UEFA Cuppen, hvilket cheftræneren heller ikke var sen til at fortælle den ventende presse efter kampen.

- Det var storslået. Vi vidste at vi nærmest var tvunget til point efter nederlaget til St. Etienne i første runde, og spillere tog herned og leverede en superb præstation som jeg ikke kan sætte én finger på, startede en glad Solbakken.

Det er ikke hver dag man hører en gæstende cheftræner fortælle, at man ville være skuffet, hvis man ikke fik point på Mestalla. Men som kampen skred frem, var der ingen tvivl om, at Byens Hold fortjente at få andet end oplevelser med hjem fra Spanien.

- Jeg ville helt klart være blevet skuffet, hvis vi var taget herfra med 0 point, for spillerne fortjente mere end det. Vi spillede kompakt og samtidig blev Santin og Ailton ved med at prøve at udfordre. Det er ikke let mod Valencia, men vi fik skabt chancer og var måske lidt uheldige ved nogen af afslutningerne, hvor vi bliver lidt for ivrige i vores forsøg på at score, fortsatte Ståle, inden han sluttede af med et stort smil:

- Jeg er stolt af holdet!

  

Hjalte Nørregaard: Sejler de første 10 minutter

- Vi sejlede i de først 10 minutter, men derefter får vi styr på dem. Vi kommer frem til flere flotte angreb og store chancer, og jeg synes vores to brasilianere oppe foran var gode i dag. De blev ved med at udfordre og forsøge sig. Det var måske lidt overraskende at vi kom frem til så mange store chancer, men det skyldes jo nok, at vi spillede en glimrende kamp generelt.


Mikael Antonsson: Fulgte taktikken 100 procent

- Vi fulgte taktikken 100 procent i dag. Vi skaber gode chancer, men det gør Valencia selvfølgelig også, hvilket vi vidste ville ske. Jeg synes dog 1-1 er retvisende, ja, vi kunne også have vundet. Vi troede på det hele vejen igennem, og så var det dejligt med en assist på Cesars mål.


Mathias Zanka Jørgensen: 1-1 retfærdigt

- De første minutter var ikke så gode, men derfra synes jeg ikke vi giver særligt meget væk. Samtidig har vi vores del af chancer, og 1-1 er retfærdigt. Det at spille mod sådan en hold påvirker mig slet ikke i kampens hede, men det er da sjovt at kunne tænke tilbage på, at man har spillet 1-1 med Valencia hernede. Vi vidste hvad de kom med, og generelt var det bare fantastisk i dag.


Ailton Almeida: Stort resultat

- Det var meget flot af holdet i dag. Det er et stort resultat for klubben, og jeg synes alle spiller godt i dag. Mig og Cesar passer godt sammen, og i dag skulle vi begge bruge vores hurtighed og prøve at overraske dem. Det var tæt på at lykkes i første halvleg med mit lange ryk fra egen banehalvdel, men desværre var jeg lidt uheldig og fik ikke ramt bolden ordenligt, da jeg skulle afslutte.