Ønske: 100 % støtte i morgen

På torsdag er det afgørelsens halvanden time, når F.C. København skal forsgøe at tage sidste stik før UEFA Cuppen lukrative gruppespil venter. Anfører Ulrik Laursen appellerer til fansene for fuld opbakning i samtlige 90 minutter på torsdag mod et stærkt FC Moskva-hold, som har vist sig at være bedre på udebane end hjemmebane i denne sæson.

 

- Det er sikkert nogle som synes at vi har en let opgave, nu hvor vi har vundet på udebane og skabte så mange chancer i Moskva. Men jeg har dybt respekt for dette russiske hold, og jeg håber mange fans møder op i morgen klar til at støtte op om holdet, hvis vi løber ind i problemer i kampen, fordi det er et godt hold vi møder og intet er afgjort endnu.

 

Ulrik kommer med en lille advarsel til alle som kommer i PARKEN i morgen aften og forventer en stor sejr til Byens Hold:

 

- Vi har et rigtig godt udgangspunkt, men vi har haft et hårdt program i de sidste par uger, og der kan godt være perioder i kampen, hvor vi kommer under pres. Vores fans skal ikke komme med forventninger om at vi allerede er sikre på at gå videre og at vi skal bare spadsere os i gennem kampen. Jeg håber de møder op klar til at støtte os i gennem 90 minutter, fordi vi vil helt sikkert få brug for det, fortsætter Laursen, og slutter: 

 

- Det er ikke vores stil at spille efter et 0-0 resultat, og jeg håber vi kan presse dem over hele banen, men det kan også godt være at vi spiller lidt mere afventende end vi gjorde i Moskva.