Laursen: - Vi spiller godt og får gode resultater

F.C. København er i skrivende stund på 2. pladsen i SAS Ligaen, blot et enkelt point efter OB. Afhængigt af resultatet af lørdagskampen mellem OB og Randers FC, så vil Byens Hold enten skulle vinde for stadig blot af være et point efter OB – eller vinde for at overtage Ligaens førsteplads. I begge tilfælde vil det samtidig betyde, at afstanden ned til rivalerne fra vestegnen øges til 5 point, og det skader jo aldrig ...

 

Af Jan Eliassen

Men når F.C. København søndag aften løber på banen sammen med de 11 udvalgte i blår og gult, så er det helt sikkert at Brøndby også har lagt en plan – og sikkert håber på at de selv tager de tre point, og dermed overhaler F.C. København, for mon ikke at Brøndby vil sætte pris på at være tæt på toppen?

 

En af de spillere der kan forventes på banen søndag aften er Ulrik Laursen, og der er ingen tvivl om at han vil gøre alt hvad han kan for at de tre point vindes af dem med Løve-logoet på brystet. FCK.DK fik en snak med Ulrik om hvad man kunne forvente af Løverne i ”slaget om hovedstaden”:

 

- Vi tager til Brøndby i morgen for at tage de tre point, og det ved Brøndby godt, så det bliver spændende at se hvordan de reagerer. Hvad angår selvtillid, så er vi ovenpå for tiden. Vi spiller godt og får gode resultater, og så er de nye spillere ved at være faldet godt til, og er ved at sætte deres mærker på holdet.

 

Tidligt i sæsonen var blandt andet pressen efter holdet for ikke at score nok mål, men går det ikke meget godt lige nu?

 

- Ja, målscoringen har jo ændret sig lidt over de sidste tre-fire kampe. Havde vi i sidste sæson scoret lidt flere mål, så var vores placering måske blevet bedre – men det var den måske også blevet, hvis vi havde holdt nullet lidt oftere. Men i denne sæson, så er der mange ting der fungerer bedre, faktisk fungerer det meste lige for tiden, så det er da dejligt at alt det hårde arbejde nu giver bonus.

 

Har du nogen sidste bemærkninger inden morgendagens klassiker?

 

- Personligt vil jeg nyde det, for det er en kamp som mange gerne vil spille. Alle lande har et stort lokalbrag, og jeg er da stolt over at det her er vores. Vi vil alle gå ud og gøre en god figur – og så meget nødigt tabe – ja, faktisk skulle vi jo meget gerne vinde!