Ståle: - Den stærke vilje

Udebaneklub på plads

F.C. Københavns nye initiativ til udebanekampe, der er blevet døbt FCK AWAY, er taget i forlængelse af flere ubehagelige episoder med en mindre del af klubbens tilskuere på udebane. F.C. København har derfor besluttet, at der fremover kun vil være adgang til klubbens udebaneafsnit, hvis man har identificeret sig med navn og billede ved indgangen til afsnittet. Billetkøberne skal derfor være registrerede medlemmer af FCK AWAY.

 

F.C. København åbner nu for tilmelding til udebaneklubben, og det er gratis at melde sig ind i FCK AWAY frem til og med den 31. december 2008, og medlemskabet er tidsubegrænset. Første udebanekamp hvor der kræves medlemskab af FCK AWAY for at kunne komme ind på FCK-afsnittet, vil være kampen den 27. juli mod Randers FC på Essex Park i Randers.

 

Modellen som FCK AWAY er baseret på, er kendt fra udlandet og har krævet, at F.C. Københavns modstandere accepterede, at der KUN er adgang til FCK-afsnittet på det pågældende stadion, hvis man er medlem af FCK AWAY. Det vil sige, at der ikke lukkes tilskuere ind, der ikke er medlemmer af FCK AWAY og ikke kan identificere sig som sådan ved indgangen til FCK-afsnittet. Denne samtykke har samtlige SAS Ligaklubber givet.

 

FCK AWAY arrangerer således ikke transport til kampene. Det er stadig den officielle fanklub, FCKFC, der står for dette. Et medlemskab af FCK AWAY giver heller ikke alene adgang til de respektive stadions - her skal du stadig sørge for også at købe en billet i forsalg eller på kampdagen.

 

Du kan læse meget mere om FCK AWAY, tilmelde dig og får svar på dine spørgsmål ved at klikke her!