Ikke drengestreger

Ikke drengestreger

F.C. København kan i dag afsløre fotos, der mere end indikerer, at indsmuglingen af romerlys på stadion foregår på en nøje planlagt facon og ikke blot er udtryk for spontane drengestreger. Nedenstående torso-konstruktion blev således forsøgt anvendt i går til at smugle romerlys ind på F.C. Københavns fanafsnit på Brøndby Stadion.

 

F.C. Københavns interne arbejdsgruppe har mandag formiddag afholdt det første møde, og der arbejdes lige nu videre med en håndfuld forslag til vidtrækkende initiativer, som skal stoppe den negative udvikling. Forslagene bliver nu gennemarbejdet, tjekket juridisk og diskuteret med den officielle fanklub, inden de forelægges klubbens ledelse til endelig beslutning og eventuel implementering fra næste sæsons start. F.C. København forventer at melde konkret ud om eventuelle initiativer i starten af næste uge.

 

Klubben har i øvrigt i løbet af søndag aften og mandag formiddag fået et meget stort antal henvendelser fra fans, der dels støtter klubben i bestræbelserne på at få løst problemet, og dels vil hjælpe til med at identificere ballademagerne fra søndagens kamp i Brøndby.