Sionkos første træningsdag

Af Mikkel Faartoft

 

Dagens træning på det regnfulde Frederiksberg havde deltagelse af Libor Sionko. Tjekkens første træningsdag bød på en række lettere øvelser, heriblandt ’kant’. Truppen var delt op i to grupper, hvoraf den ene bestod af 5 spillere. Denne lille gruppe, der talte Sionko, Hjalte, Anton, Ailton og Niclas Jensen, startede med en omgang ’kant’ med deltagelse af Ståle Solbakken og Peter Nielsen. Herefter stod menuen på afslutningstræning med Anders Storskov, der imponeret kunne se til, hvordan de fem spillere gang på gang fik sparket bolden i mål på fornemmeste vis.

 

Resten af truppen spillede ’kant’ i det meste af træningen, hvilket gik ganske lystigt for sig. Med smil på læberne diskuterede spillerne højlydt, hvem der tabte, og det sluttede da også med en lille brydekamp i det regnvåde græs mellem Jesper Christiansen og Michael Gravgaard.

 

Som sædvanligt afsluttedes træningspasset med en omgang ’overligger’, hvorefter spillerne med smil på læberne smuttede ind i 10’eren igen. Mandag klokken 17 står den på lukket træning i PARKEN forud for tirsdagens vigtige UEFA Champions League-kvalifikationskamp mod israelske Beitar Jerusalem.

 

Libor på vej ud til første træning med de danske mestre...

 

 

...og den første løbetur...

 

 

En glad Jesper Christiansen...

 

 

To-måls-skytten Nordstrand og William tog sig en luntetur...

© FCK.DK/Fotos: Jonathan Ljørring