Billetdonation

Hos F.C. København er vi glade for at kunne glæde en masse mennesker med store fodboldoplevelser i Telia Parken. Vi er er klar over, at flere grupper ikke har de økonomiske midler til at komme ind og støtte Byens Hold, og derfor donerer F.C. København gerne billetter, der støtter gode formål. 

Vi yder støtte i form af billetdonationer til institutioner, foreninger og organisationer, hvis indsatsområder har fokus på børn og unge, fodbold, motion, integration, socialt ansvar, humanitære formål og oplevelser. 

Ønsker du at ansøge om en donation af billetter til et formål som opfylder ovenstående, bedes du udfylde nedenstående formular, hvorefter din sag kan blive behandlet. Du kan forvente op til 14 dages behandlingstid, før vi kontakter dig. 

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger vedrørende donationer af kontante bidrag, merchandise og spillerbesøg ikke vil blive behandlet, ligesom at ansøgninger, der omhandler billetdonationer, der støtter gode formål i Hovedstadsområdet vil have første prioritet. 

Du ansøger om donation af billetter via nedenstående formular - vi beder venligst om at indsende din ansøgning i god tid inden den ønskede kamp.

E-mail adressen skal være en officiel e-mail adresse fra institutionen, foreningen eller organisationen.
Beskrivelse af formålet, kamp og målgruppe. Skriv gerne en udførlig beskrivelse - Dette vil gavne ansøgningsprocessen betragteligt.