FORENET I PARKEN

Sæsonkort og adgangsgivende abonnementer er nu udsolgt

Dog er det fortsat muligt at sikre sig adgang til F.C. Københavns hjemmekampe med billetter. FCK+ abonnementet er et alternativ til fast plads, der giver 10% rabat på én billet til hver 3F Superligakamp, forkøbsmulighed til udvalgte kampe og mange andre fanfordele. 

Læs udmeldingen om den store efterspørgsel her

 

På kampdagene samles alle byens forskelligheder i Parken og bidrager på hver deres måde til kulissen, hvilket de forskellige tribuner rummer. Fællesnævneren er kærligheden til klubben og byen.

Det passionerede Sektion 12, den legendariske C-tribune, fremtiden på Familietribunen og det pæne A, hvor solen nogle gange rammer. Det er jer, der skaber F.C. København, lige så meget som os. Eller mere.  ​

Sammen er vi forenet i Parken. For klubben. For byen. For F.C. København.

Læs mere om dine muligheder for at blive en fast del af kulissen i Parken på siden her.

Produktoversigt

FCK+ er dit alternativ til fast adgang

Med et FCK+ abonnement får du 10% rabat på billetten til 3F Superliga og pokalen (finalen undtaget) og forkøbsmulighed til udvalgte kampe, herunder slutspillet og europæiske kampe. Samt en række andre fanfordele.

Hold styr på abonnement og billetter i FCK APPEN

Både abonnement og billetter er samlet i og kan scannes via F.C. København-appen, hvor det eksklusive FCK+ videoindhold bl.a. også kan tilgås.


Bemærk at den gamle VoresKBH-app udfases d. 1. juli, og derfor ikke kan benyttes til scanning ved Parkens indgange til den kommende sæson.