Zeca: Vi skal give tilbage til fansene mod Silkeborg

Carlos Zeca glæder sig til igen at træde ind i Telia Parken foran de mange støttende FCK-fans, når Silkeborg IF kommer på besøg på lørdag med kickoff kl.17.00.

"Vi har rigtig mange kampe lige nu, og vi skal sørge for at have det rigtige fokus. Og det er altid den næste kamp, som er lige foran os. Nu gælder det Silkeborg i Telia Parken, og selvom vi ikke spillede en god pokal-kamp mod Hillerød, så har jeg en god følelse omkring holdet og vores styrker. Vi har nogle spillere, som arbejder på at forbedre deres kampform og relationerne i spillet, men det kommer jo længere hen vi kommer i turneringen," sagde anføreren efter torsdagens træningen på Frederiksberg.

Lørdagens modstander Silkeborg har ikke just væltede sig i point indtil videre i 3F Superligaen, men det betyder intet i forhold til hvilken præstation der skal leveres inde på banen er meldingen fra anfører Carlos Zeca.

"Vi har respekt for Silkeborg, som formentlig vil forsøge at gøre det til en svær og hård kamp, så det er vigtigt, at vi er klar til at yde alt, også i denne kamp. Ikke kun at vinde kampen, men også så vi giver tilbage til vores fans, som har ydet en fuldstændig fantastisk støtte ligegyldigt hvor vi har spillet. Vi ser frem til at komme ind på hjemmebane og spille foran vores fans, det er altid en unik og fed oplevelse," fortalte Zeca.

HUSK CPH PLAYDAY
Kom til CPH Playday i Fælledparken lørdag den 28. september fra kl. 12:00 - 15:45 med efterfølgende 3F Superligakamp i Telia Parken.

På den største og sjoveste idrætsdag for byens børn kan du prøve en masse sportsgrene sammen med dine venner.

>>LÆS MERE OM CPH PLAYDAY HER.

>>KØB DIN BILLET TIL KAMPEN MOD SILKEBORG IF HER