Victor Nelsson

Reaktioner fra Stage, Nelsson og Kalle

Jens Stage
"Der er ikke så meget at sige endnu. Jeg fik et kraftigt slag på knæet og måske også et vrid, men jeg ved ikke hvor slemt det er, før jeg er blevet nærmere undersøgt."

Victor Nelsson
"Det er virkelig ærgerligt for både Jens og holdet. Han er en af mine gode venner og en god og vigtig spiller for holdet, men sådan er gamet. Det er ikke fordi vi løber og tænker på ham, at vi går lidt ned i 2. halvleg, nok snarere fordi vi tror, at kampen allerede er vundet, så det er ikke en acceptabel 2. halvleg. Men vi fik de tre point."

Tre point, så en for fornemmelse. Har godt flow i vores spil og scorer på vores chancer, men 2. Halvleg går vi ned, ved ikke hvorfor, tror måske den er vundet, så uacceptabel anden halvleg. Tænker ikke så meget på Stage under selve kampen, men selvfølgelig ærgerligt, en af mine gode venner og en god og vigtig spiller for holdet. Men sådan er gamet.

Kalle Johnsson
"1. halvleg går rigtig fint, men i 2. halvleg slapper vi lidt for meget af og lukker dem ind i kampen, og så får de også to unødvendige mål. Man vil jo altid gerne holde nullet, men vi vandt, og det er trods alt det vigtigste!"