Carlos Zeca

Zeca: Ikke plads til flere fejltagelser

Man behøver ikke være fodboldprofessor for at regne ud, at Zeca ikke er den af vores landsholdsspillere, der har haft den sjoveste uge:

"Jeg skrev til både Kvist, Ankersen og Robin og sagde tillykke med kvalifikationen, og jeg er selvfølgelig glad på deres vegne, over at de klarede det. Men det var skidt for Grækenland, at vi ikke kunne slå Kroatien. Nu må vi se VM fra TV-skærmen og så ellers se frem mod kvalifikationen til EM 2020," konstaterede Zeca, der som den eneste græske markspiller fik fuld spilletid i begge kampe.

"Men uanset resultaterne, må vi lægge landsholdene bag os nu og fokusere på klubben, for vi har en vanskelig opgave foran os, ikke bare på søndag, men resten af sæsonen. Fortid er fortid, og der er ikke plads til flere fejltagelser, hvis ikke et af de andre hold skal løbe med mesterskabet," understreger Zeca og tilføjer:

"Vi har stadig også mulighederne i Europa League og i pokalen, og jeg kan love fansene, at vi vil gøre alt hvad vi kan for at komme på ret kurs igen. Selv om vi alle er skuffede, må vi stå sammen, både fans, spillere, trænere og alle andre i klubben, for det er den bedste måde at vende tingene på. Og så ellers bare hårdt arbejde i hverdagen."

Selv om Zeca kun har været kort tid i klubben, har han allerede fået en høj plads i hierarkiet med 10-tallet på ryggen og rollen som viceanfører, når Kvist og Boilesen ikke har spillet. Og han tager gerne sin del af ansvaret:

"Det er gået stærkt, siden jeg ankom, men det er klart, at jeg gerne vil hjælpe med alt hvad jeg har af erfaring og så videre, både på banen og i omklædningsrummet. Især når det er svære tider, men det sker altså også for andre hold, og så gælder det som sagt bare om at støtte hinanden så godt man kan, mens man arbejder sig ud af problemerne," afslutter Zeca.

Søndag gælder det SønderjyskE i Haderslev - der er kick-off kl. 16, og kampen kan også følges på Canal 9 og Eurosport Player