Zeca årets 3F Superliga-spiller 2019

Zeca er årets 3F Superligaspiller 2019

Tillykke til vores anfører, Carlos Zeca, som i dag er kåret til Årets 3F Superligaspiller 2019

"Jeg er virkelig glad for den her pris, og jeg må indrømme, at jeg også er lidt overrasket, for det er jo normalt spillere, der scorer mange mål eller laver mange assist, der vinder sådan nogen priser," siger Zeca.

"Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater, trænerne og staben, og alle dem, der har hjulpet mig meget i klubben. Jeg vil også takke fansene, som altid støtter os og på den måde presser os til at blive bedre, og også en tak til min familie for altid at støtte mig."

"Min første individuelle pris"
"Prisen er også meget speciel for mig, fordi det er første gang, jeg får en individuel pris. Tidligere har jeg prøvet at være på "årets hold" og lignende, men jeg har aldrig prøvet at blive kåret som den bedste spiller i ligaen."

"Det er noget helt særligt, som jeg er meget stolt over, og det vil jeg tage med fremover, hvor det bare handler om at fortsætte med at arbejde hårdt på banen og til træning og hjælpe mine holdkammerater og klubben," lyder det fra en taknemmelig anfører, Carlos Zeca.

Kåringen er foretaget af en jury med alle 3F Superliga-trænerne og blandt andre også Åge Hareide, Peter Rudbæk, en journalistrepræsentant med flere.

Zeca-facts
31-årige Carlos Zeca har spillet 114 kampe og scoret 5 mål for F.C. København, siden han kom fra Panathinaikos og debuterede i september 2017.

Han var anfører for første gang allerede den 1. oktober 2017 i Lyngby, og siden efteråret 2018 har han været klubbens faste anfører og båret anførerbindet i alt 78 gange.