Carlos Zeca

Zeca efter anfører-jubilæum: Det er en ære

Carlos Zeca har spillet 136 kampe for F.C. København, og i 100 af dem har han haft anførerbindet om armen. Det er med stolthed når anføreren fortæller om at være kaptajn for klubben.

”Det er meget specielt for mig, og det er en stor ære, at have været kaptajn for dette hold i 100 kampe. Jeg er meget stolt, for det er ikke alle der opnår den slags, i så stor en klub. Jeg føler mig meget velsignet, og vil gerne sende en stor tak til alle der har hjulpet og støtte mig, til at opnå dette. Nu håber jeg på 100 kampe mere,” fortæller Zeca.

På søndag venter en ny kamp i 3F Superligaen, og efter to nederlag er det tid til at rette op den dårlige pointmæssige start.

”Det er meget simpelt, vi skal have en sejr. Vi fik tanket selvtillid i går med flere mål, og et clean sheet. Forhåbentlig giver det os mere overskud til at dominere kampene. Vi ved godt at starten i ligaen ikke har været god nok, og selvom vi måske stod med en spillemæssig godkendt kamp i søndags, så handler det om pointene og dem mangler vi i den grad. Nu skal vi ud og have de 3 point, og så er der ikke mere at sige om det. For vi skal lade pointene og benene tale nu,” fortæller anfører Zeca.