Zanka-comeback i reserveholdsremis

F.C. Københavns hold i Reserveligaen var tirsdag eftermiddag i aktion ude mod FC Nordsjællands ditto. Efter fire sejre og et enkelt nederlag kunne holdet i dag notere sig sin første uafgjorte kamp. Mustafa Abdellaoue udlignede med blot et minut igen efter et koks i FC Nordsjællands forsvar.

Grundet relativt mange skader i førsteholdstruppen var det et ungt hold, der blev sendt på banen i Farum Park. Derudover var blandt andre Andreas Cornelius fraværende på grund af U/19-landsholdstur. Fra førsteholdet var Kim Christensen, Pierre Bengtsson, Christian Gamboa, Mustafa Abdellaoue og ikke mindst Mathias Zanka Jørgensen i startopstillingen.

Zanka spillede dermed sin første kamp, siden han blev alvorligt skadet mod Lyngby i september – og han fik vist, at han ikke har glemt at dirigere sit forsvar i de otte måneder, han har været væk. Kaptajnen spillede 70 minutter, inden han lod sig udskifte.

Stillingen ved pausen var 0-0, og først i det 65. minut faldt der en scoring. FC Nordsjælland kom fri i højre side og afsluttede på Kim Christensen, der fik bolden pareret ud på stolpen. Han reddede flot den første ripost, men i anden omgang faldt bolden til Andreas Laudrup, der sikkert sparkede føringsmålet ind.

Selvom F.C. København ”vandt” chancestatistikken, så skulle man helt frem til det 89. minut før udligningen faldt, og Reserveligaens topscorer Mustafa Abdellaoue igen viste sin målnæse. FC Nordsjællands reservemålmand Rune Pedersen sparkede et målspark ud til sin venstreback. F.C. Københavns Sebastian Krogdahl fik presset backen til at lægge den tilbage til Rune Pedersen, men da afleveringen ikke var præcis, kom Abdellaoue i mellem og fik den på smukkeste vis chippet over keeperen og ind i mål.

Tirsdag den 10. april 2012, kl. 14.00 på Farum Park. Reserveliga.
FC NORDSJÆLLAND-F.C. KØBENHAVN 1-1 (0-0)
67.: 1-0 Andreas Laudrup
89.: 1-1 Mustafa Abdellaoue

Kim Christensen - Christian Gamboa, Mads Nordam, Mathias Zanka Jørgensen (70.: Mikkel Wohlgemuth), Pierre Bengtsson – Pierre Larsen (82.: Oscar Pedersen), Tim Risvig, Tobias Christensen, Mads Aaqvist (75.: Casper Højer) - Sebastian Krogdahl, Mustafa Abdellaoue

Ikke benyttet: Aris Vaporakis