VoresKBH-vinder: Kæmpe oplevelse

VoresKBH-vinder: Kæmpe oplevelse

- Jeg var inde på VoresKBH og deltog i en auktion om at opleve sådan en kampdag med eventcrewet. Og der var det mig, der bød højest. 

 
Sådan fortæller en af vores sæsonkortholdere, Michael Møller-Hansen, om måden, hvorpå han sikrede sig en dag bag kulisserne i F.C. København. En ganske mangfoldig oplevelse med mange indtryk.
 
- Jeg har været på den store tur på stadion. Jeg var nede at se omklædningsrummet. Det var rigtig fedt at være dernede og se spillernes omklædningsfaciliteter. Så har jeg været med på direktionsgangen og sige hej til de mennesker, der arbejder i klubben, og hvor jeg har kunnet se alt det, der foregår mellem kampdagene. Så har jeg hilst på en masse mennesker og på White Cats, så det var jo rigtig godt. Og her under kampen har jeg så siddet med en gruppe hyggelige fyre i speakerboksen og været med under kampen, fortæller Michael, som har haft en god dag på stadion. 
 
- Jeg var lidt starstuck til at starte med, men stemningen har været rigtig god, og alle har været søde. Så en rigtig god eftermiddag og oplevelse. Det har overrasket mig meget, at det rent faktisk er så stort et setup med skærme og teknik, der ligger bag kampafviklingen, fortæller Michael, som svarer ganske prompte, da han bliver spurgt om, hvilken oplevelse der har gjort størst indtryk på ham. 
 
- Det må være White Cats. 
 
Husk, at du også selv kan deltage i alle auktionerne, konkurrencerne og købe merchandise og rabatter med dine point, hvis du har et sæsonkort. Det kan du i vores loyalitetsprogram, VoresKBH