Billetter

Vigtig adgangsinfo for sæsonens første kampe

Der er ikke længe til, at det igen går løs i Parken, og det er derfor tid til at trække billet til kampene - i første omgang kun for sæsonkortholdere/abonnenter. Sæsonens tre første hjemmekampe i juli er fortsat underlagt kapacitets- og afstandsrestriktioner, så praktikken om billetprocessen minder om den, vi havde i sidste sæsons afslutning. 

>>> Køb sæsonkort/abonnement her 

Alle kortholdere/abonnenter tilbydes plads uden opskrivning
Som det ser ud lige nu, har vi i juli en kapacitet på 17.000 tilskuere i Parken. Det betyder, at alle sæsonkortholdere/abonnenter tilbydes plads, men at der dog skal hentes en billet via billet.fck.dk til kampene.

Der er ingen opskrivning som tidligere, men det kræver altså en billet at få adgang, og du kan ikke få adgang ved at vise dit abonnement/sæsonkort. 

Hjemmekampe i juli: Alle kortholdere/abonnenter skal trække billet inden en frist, herefter frigives evt. ledige pladser.

Hjemmekampe fra august: Kortholdere/abonnenter på C-tribunen har direkte adgang til deres faste plads. Kortholdere/abonnenter på Sektion 12 og Familietribunen skal trække billet inden frist, for at kunne smitteopspore.

DERBY den 8. august bliver første gang, hvor vi er tilbage ved fuld kapacitet (siddende) og derved også tættere på de normale forhold med automatisk adgang med kort/abonnement, faste pladser på hele C-tribunen, men hvor der dog skal trækkes billet for kortholdere/abonnenter på Sektion 12 og Familietribunen grundet smitteopsporing.

Vigtige datoer: 

Tirsdag d. 6. juli 2021 10:00: Alle sæsonkortholdere/abonnenter bliver kontaktet med mulighed for at hente billet til vores tre hjemmekampe.

Fredag d. 9. juli 2021 kl. 15:00: Deadline for at hente billet til F.C. København - AaB og F.C. København - Torpedo-BelAZ Zhodino for sæsonkortholdere/abonnenter. Herefter vil et evt. åbent salg starte. 

Mandag d. 12. juli 2021 15:00: Salget på A- & C-tribunen til F.C. København - Brøndby IF (d. 8. august) starter. Alle med sæsonkort eller abonnement på C-tribunen skal som bekendt ikke trække billet, men bare scanne deres kort ved ankomst for adgang til deres faste plads. Sæsonkortholdere og abonnenter på Sektion 12 og Familietribunen skal stadig hente billet på billet.fck.dk til F.C. København - Brøndby IF d. 8. august. Fans med adgang til disse afsnit har kun adgang til DERBY, såfremt de henter billet inden fristen (29/7 - se mere info nedenfor).

Mandag d. 19. juli 2021 15:00: Deadline for at hente billet til F.C. København - Silkeborg IF for sæsonkortholdere/abonnenter. Herefter vil et evt. åbent salg starte.

Torsdag d. 29. juli 2021 16:00:  Deadline for alle abonnenter/kortholdere på Sektion 12 og Familietribunen (grundet evt. smitteopsporing) for at hente billet til F.C. København - Brøndby IF. Herefter er pladsen ikke længere reserveret. 

Har du spørgsmål?
Vores stærke kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe via kundeservice@fck.dk