Victor Kristiansen

Victor Kristiansen før Vejle: Stort ansvar at få nyt samarbejde til at fungere

Victor Kristiansen har fået fuld spilletid i de seneste fem kampe, men er klar til at give den gas igen på udebane mod Vejle søndag eftermiddag.

Succesen selvforstærkende
"Vi har nået første delmål i sæsonen i form af kvalifikation til et gruppespil. Det var vigtigt for os allesammen, og nu skal vi bare knokle på og holde den gode stime. Det var en utrolig aften i Parken i torsdags, og vi skal ride videre på bølgen og fortsætte mod Vejle med godt spil og dominans," siger venstrebacken og fortsætter:

"Det momentum, vi har fået skabt på det seneste har virkelig betydet meget, og det er kun selvforstærkende for os spillere. Det er sidste kamp inden landskampspausen, så det gælder om at få endnu en sejr, så vi tager det momentum med videre til kampene på den anden side i september," siger Victor Kristiansen.

Klar til nyt stærkt back/kant-samarbejde
Efter salget af Mohamed Daramy skal han have en ny makker på venstrekanten fremover, hvor der kan komme flere navne i spil, bl.a. sydafrikanske Luther Singh. Og Victor Kristiansen ser frem til den opgave.

"Jeg er glad på Mos vegne, og jeg glæder mig også selv til at lære at spille sammen med en anden foran mig i venstre side. Det er et stort ansvar at få det til at fungere, og det tager jeg gerne på mine skuldre. Og så må vi se, hvor lang tid det tager, før vi kan få et samarbejde op at køre som Mo og jeg havde," siger den 18-årige back, der har gjort kometkarriere på FCKs førstehold siden han debuterede i pokalkampen mod Avarta i Parken i november sidste år.

"Det handler om at få oparbejdet nogle relationer hurtigst muligt, men det er primært nødt til at være 'learning by doing' i kampene, fordi vi ikke træner så meget på grund af det travle kampprogram. Så vi skal bare spille en masse, og så skal det nok komme hen ad vejen," forklarer Victor Kristiansen, der skal med U21-landsholdet i næste uge.

Kampen mod Vejle spilles søndag kl. 16.00 og kan ses direkte på Canal 9/Discovery+, hvis du ikke har sikret dig plads i away-afsnittet, der allerede er helt udsolgt for tredje udekamp i træk!