Viborg FF gæster Telia Parken tirsdag aften

F.C. KØBENHAVN VS VIBORG FF
F.C. København har mødt Viborg FF 45 gange i Superligaen, og 28 af kampene er vundet. 10 gange er det endt i en pointdeling og syv gange er viborgenserne løbet med sejren. Målscoren er 90-42.

Ses der isoleret på hjemmekampene, har F.C. København vundet 17 ud af 23 hjemmekampe mod Viborg FF i Superligaen. Fire kampe er sluttet uafgjort og to gange har Viborg FF vundet. Man skal dog tilbage til marts 2004, for at finde den seneste Viborg-sejr i Telia Parken. Målscoren i de 23 hjemmekampe er 50-21.

F.C. København har mødt Viborg FF otte gange i november måned, seks kampe er vundet, en kamp endt uafgjort og en gang har Viborg FF vundet.

SÆSONENS FØRSTE KAMP MOD VIBORG FF
2. oktober 2016, Viborg FF 0-0 F.C. København
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt 4.137 tilskuere på Energi Viborg Arena

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
F.C. København mødte lørdag aften Lyngby BK på udebane, og efter 90 minutters hård dyst kunne der endnu engang indsættes tre point på kontoen. Youssef Toutouh blev matchvinder, da han i det 11. minut scorede kampens eneste mål.

F.C. København er dermed stadig ubesejret i denne Superligasæson, og det skulle også meget gerne være tilfældet efter tirsdagens kamp mod Viborg FF.

Med de tre point holder F.C. København sikkert fast i 1. pladsen i Alka Superligaen, og med 44 point er F.C. København ni point foran Brøndby IF på 2. pladsen. FC Midtjylland og Randers FC ligger side om side med 32 point som nummer tre og fire.

F.C. Københavns 44 point er den næsthøjeste pointhøst efter 18 spillerunder i Superligaens historie, den eneste præstation der er bedre, er de 48 point F.C. København selv havde efter 18 spillerunder i 2010/11-sæsonen. Defensivt er der dog tale om den bedste præstation, for F.C. København har i denne sæson blot lukket otte mål ind – så få mål har ingen tidligere lukket ind på dette tidspunkt af sæsonen, hidtil bedste præstation var 10 mål af Brøndby IF og 11 mål af F.C. København.

F.C. Københavns 18 Superligakampe:
13 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1) og Lyngby BK (1-0).
5 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. Københavns 40 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 21 mål
1'-15' minut: 4 mål
16'-30' minut: 10 mål
31'-45' minut: 7 mål

2. halvleg: 19 mål
46'-60' minut: 4 mål
61'-75' minut: 8 mål
76'-90' minut: 7 mål

Fordeling på minuttal af de 8 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål
1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 4 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

F.C. Københavns topscorerliste:
6 mål, Andreas Cornelius
6 mål, Thomas Delaney
5 mål, Federico Santander
5 mål, Youssef Toutouh

Derudover har Kasper Kusk, Benjamin Verbic, og Rasmus Falk alle scoret fire Superligamål. De resterende mål er fordelt på tre FCK-spillere samt selvmål af Johan Dahlin (FC Midtjylland) og Frederik Tingager (OB).

VIBORG FF OG ALKA SUPERLIGAEN
Oprykkerne fra Viborg FF har ikke haft det helt nemt i denne sæson. De skød sæsonen i gang med et par nederlag, herefter fulgte to identiske perioder med sejr-uafgjort-nederlag – og så endnu en sejr, 2-1 på udebane over Brøndby IF i midten af september. Men siden sejren over Brøndby IF har Viborg FF ikke vundet, og i de seneste ni Superligakampe har viborgenserne blot hentet to point.

Viborg FF’s højeste placering i denne sæson er en 8. plads. Det var efter ni spillerunder, men siden da har Viborg FF stille og roligt nærmest sig bunden af ligaen, og efter den netop overståede spillerunde, er Viborg FF at finde på 13. pladsen med 13 point. Det er blot et point mere end Esbjerg fB men også kun et point efter OB på 12. pladsen. Viborg FF har dog langt op til en plads i slutspillet, da de lige nu er 14 point efter SønderjyskE på 6. pladsen.

TOP-3, Viborg FF’s topscorerliste:
4 mål, Mikkel Rask
3 mål, Serge Deblé
3 mål, Jonas Kamper

Yderligere syv Viborg-spillere er kommet på måltavlen med et enkelt eller to mål.

Viborg FF’s 20 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 8 mål

1'-15' minut: 2 mål
31'-45' minut: 4 mål

2. halvleg: 12 mål
46'-60' minut: 0 mål
61'-75' minut: 4 mål
76'-90' minut: 8 mål

Fordeling på minuttal af de 30 mål der er scoret mod Viborg FF i Alka Superligaen:
1. halvleg: 13 mål

1'-15' minut: 5 mål
16'-30' minut: 6 mål

2. halvleg: 17 mål
46'-60' minut: 6 mål
61'-75' minut: 6 mål
76'-90' minut: 5 mål