Vi trak MSK Zilina

Der er netop blevet trukket lod til kvalifikationen til UEFA Champions League, hvor vi – som det var tilfældet i sidste sæson – træder ind i anden runde. Vi skal møde de slovakiske mestre fra MSK Zilina – og første kamp spilles på Stadion pod Dubnom enten den 11. eller den 12. juli, mens andet opgør spilles ugen efter i Telia Parken. 

Den samlede vindere af de to opgør går videre til tredje kvalifikationsrunde, en runde der samtidig er adgangsbillet til mindst et europæisk gruppespil for vinderen. Spilletidspunkt for de to opgør er endnu ikke lagt fast, men vi vil naturligvis komme med mere info her på FCK.DK, når det er tilfældet – ligesom vi også vil bringe nyt om billetsalget til hjemmekampen, når salget går i gang. 

Husk, at du allerede nu kan sikre dig billet til opgøret samt alle de andre europæiske hjemmekampe ved at købe et Platinkort. Her får du hele pakken – altså alle vores opgør i Telia Parken i alle turneringer (eks. en evt finale i DBU Pokalen) samt blandt andet 500 kroner i e-cash til Fanshoppen.