"Vi tabte to point"

Ståle Solbakken
 - Det var en lidt urolig kamp, men en kamp hvor vi fortjener sejren. Det var ikke alle vores offensive spillere der leverede på det højeste niveau, Nicolai gjorde dog – og ikke bare ved målet. Men de andre leverede ikke på samme høje niveau. Offensivt skaber vi 6-7 store chancer, de redder en på stregen og Bjørn er rigtig tæt på med hans hovedstød.

- Vi havde en del gode perioder, nogle mindre gode perioder og enkelte dårlige perioder – men alt i alt står vi med en dårlig følelse. Vi vidste vi kunne ende i en ”knokkel-kamp”, men vi må gøre det så godt vi kan – og så ellers bare kæmpe om alle point!

Ludwig Augustinsson
 - Jeg er skuffet, for den her kamp skulle vi have vundet. Det går lidt op og ned gennem store dele af kampen, men vi er bedst gennem det meste af kampen og vi skulle have snuppet alle tre point. I og med at vi kun fik et point, så er jeg som sagt skuffet.

Andreas Cornelius
 - Vi får aldrig rigtig fuld kontrol over kampen, selvom vi i perioder er rigtig gode, er der andre perioder, hvor vi er knapt så gode – og så må de vel roses for at stå godt defensivt. Vi skabte chancerne og skulle have scoret flere mål – og specielt dødboldene, hvor vi har en rigtig god server, skulle vi have fået meget mere ud af.

Stephan Andersen
 - Vi tabte to point! Vi havde masser af chancer og skulle have lavet flere mål. Desværre får vi givet dem et lidt åndsvagt mål til 1-1, men vi skulle bare selv have sørget for mere end en scoring. Afslutningsvis har jeg selv en god redning, det gør selvfølgelig at vi får det ene point – men det ændrer ikke på, at vi sidder med følelsen af at have sat to point til.

Tom Høgli
 - Det er surt, surt og surt. Det var en OK match, men vi skulle have holdt nullet – men det lykkedes desværre ikke. Vi jagtede sejren hele kampen, var tæt på flere gange, også til allersidst i kampen, men ind kom bolden jo ikke…