Vi fik skabt chancerne

Vi fik skabt chancerne

På trods af at F.C. København skabte de fleste chancer, så endte det desværre målløst – der var nu alligevel en vis tilfredshed blandt spillerne. 

Peter Ankersen 
 - Jeg synes, at det er et fint resultat vi får. I første halvleg er vi i god kontrol og vi står godt. I pausen taler vi om, at vi skal godt ind i kampen straks i 2. halvleg – og det synes jeg lykkedes. Vi får lukket ned for dem, og får selv skabt en række chancer – desværre uden at score. Men overall synes jeg nu, at det er et fint resultat. 

Erik Johansson 
 - Vi spiller en god kamp – men igen slutter Schmeichel af med en god redning. Men han er en god keeper, og Leicester som hold er et godt hold, men jeg synes nu alligevel, at vi har rigtig god kontrol med kampen. 

Thomas Delaney 
 - Det var en hård kamp, og vi fik tømt os fuldstændig ud. Der var i hvert fald ikke mere til sidst. Men en god præstation af os, og det vigtigste er jo, at puljen fortsat lever. 

Ludwig Augustinsson 
 - Endnu en god kamp af os, og vi skabte langt flere chancer end de gjorde. Faktisk synes jeg, at vi var det bedste hold. Men ind kom bolden desværre ikke, men med bare en lille smule held, så havde vi snuppet de tre point i dag. Men gruppen lever, så det ser godt ud for os – vi har i hvert fald gode chancer for at gå videre.