Denis Vavro

Vavro: En hård start

Denis Vavro har kun været to uger i klubben, men har allerede gjort et stærkt indtryk med sin præstationer mod FC Midtjylland, Lokomotiv Moskva og FC Helsingør, mens han fik en hviledag i onsdagens pokalkamp i Skive:

- Det har været en hård start for mig, for jeg kom lige fra U21-landsholdet og skulle i kamp efter kun et par træninger med mine nye holdkammerater. Men mine første oplevelser med klubben, fansene og omgivelserne har kun været positive, fortæller Vavro med hjælp fra sin landsmand Ján Greguš.

Netop det sproglige har været en kendt udfordring, men Denis prøver at kommunikere tydeligt med fagter og "fodbold-sprog" - og så er det selvfølgelig en fordel med en tjekkisk kollega i centerforsvaret:

- Lüftner og jeg kommunikerer godt og forstår hinanden, så på den måde har det været nemmere for mig, både i forhold til det taktiske og med hvad der ellers sker under en kamp, fortæller Denis.
 

Federico Santander og Denis Vavro i duel
Vavro i duel med Santander i vores hjemmekamp mod Zilina i juli


Han ved dog også, at han i det lange løb ikke kan nøjes med slovakisk/tjekkisk:

- Jeg er allerede begyndt at gå til engelsk tre gange om ugen, og det går bedre og bedre. Jeg er også ved at vænne mig til byen, selv om jeg stadig bor på hotel, fortæller han - dog stadig på slovakisk.

Løverne har hentet tre sejre og en enkelt uafgjort siden Denis' ankomst, og vi behøver selvfølgelig ikke spørge om han forventer endnu en sejr på lørdag. Don't we always...

- Jeg glæder mig til at spille i Telia Parken igen på lørdag! Der har været masser af tilskuere og god stemning mod Midtjylland og Lokomotiv, men det var også hårde kampe. Vi blev ikke presset lige så meget mod Helsingør og i pokalen, men så let går det nok ikke også mod Silkeborg, lyder det fra vores nye forsvarsklippe.

Der er ikke flere ledige pladser på DFDS Familietribunen, men på billet.fck.dk kan du stadig finde billetter på andre tribuner.

Husk at vores billetsystem kan sms’e dine billetter direkte til din smartphone, så du ikke behøver at printe.