Varela: Vil give alt for en sejr søndag

Det bliver et topbrag mellem 3F Superligaens nummer et og to, når FC Midtjylland søndag er gæster i Telia Parken kl. 20.00.

”Det bliver helt sikkert en spændende og vigtig kamp for begge hold, og vi glæder os altid til store kampe. Vi kommer til at gå efter at dominere kampen og bestemme dagsordnen, selvom vi ved, at FC Midtjylland er et meget stærkt hold, der også vil udfordre os i løbet af kampen. Vi skal gå efter de tre point og forsøge at komme tættere på dem i toppen, samtidig med, at vi skal holde forfølgerne bag os. Derfor er det en meget vigtig kamp,” siger Guillermo Varela, der har spillet fuld tid i alle kampe efter Coronapausen:

”Jeg føler, at min form er god og at holdet har præsteret fornuftigt efter vi er kommet i gang igen, uden det har været perfekt. Vi mangler stadig en del profiler, der er ude med skader, men alle arbejder hårdt for at skabe gode præstationer og resultater. På søndag skal vi helt sikkert spille op til vores bedste for at slå FC Midtjylland, men vi spiller hjemme og der skal FCK altid jagte sejren. Det kommer vi også til at gøre på søndag. Vi elsker store kampe, så selvom vi savner vores fans meget, så vil vi gøre alt for at give dem en god kamp,” siger Varela.