Action fra U17-FC Midtjylland

Ugen der gik (47/2022)

Efter en uges pause er "Ugen der gik" tilbage og samler op på de kampe, som vores U17- og U15-hold har spillet de seneste to uger.

Lørdag den 19. november blev det 2-2 i Farum efter en pauseføring på 2-0. Amin Chiakha og Victor Froholdt scorede i henholdsvis 37. og 39. minut, men FC Nordsjælland udlignede i løbet af det første kvarter af 2. halvleg - og vandt siden straffekonkurrencen om et ekstra point.

>> Se highlights

I lørdags sørgede Chiakha og Froholdt igen for en pauseføring på 2-0 i hjemmekampen med FC Midtjylland.

Jubel efter scoring
Jubel efter Froholdt 2-0-mål mod FC Midtjylland. Foto: Judit Wacha


Denne gang nøjedes modstanderne dog ikke med at udligne efter pausen, men bragte sig også foran 4-2 - en stilling, som holdt indtil 88. minut.

Da reducerede Froholdt til 3-4, og i tillægstiden udlignede Hjalte Bidstrup til slutresultatet 4-4.

Jubel efter scoring
Hjalte Bidstrup tiljubles af Thomas Miezan og Hunor Vajk Neméth (#6) efter udligningen til 4-4. Foto: Judit Wacha


Denne gang var vores drenge skarpest fra 11-meter pletten, så der kom to point på kontoen, og U17 overvintrer på førstepladsen, men det er ikke alle hold, der når at spille lige mange kampe i efterårssæsonen.

>> Se U17-stillingen her

 

FROHOLDT OG CHIAKHA TOPPER TOPSCORERLISTEN
Med 11 mål hver er Victor Froholdt og Amin Chiakha p.t. topscorere i U17-ligaen (sammen med Silkeborgs Sebastian Biller Mikkelsen og FCM's Nicolaj Tornvig Hansen).

Begge har endda kun spillet ni af efterårets 12 kampe. Amin var ikke med i de første tre, da han genoptrænede efter en skade, og Victor har misst tre U17-kampe, mens han var med U19-holdet.

Begge har kun forladt banen to gange uden at score i de ni U17-kampe, de hver især har været med i.

Victor Froholdt og Amin Chiakha
Victor Froholdt og Amin Chiakha. Foto: Judit Wacha


U15 SLUTTEDE STÆRKT AF: 7-1 OVER FCM
U15 har været i aktion tre gane siden sidste "Ugen der gik" - først vandt de onsdag den 15. november 1-0 ude over OB på et mål af William Nørløv allerede i 4. minut, men lørdag den 18. november tabte drengene 1-3 ude til FC Nordsjælland. Johan Fagersted Henriksen scorede det enlige mål.

William Nørløv
William Nørløv. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK.DK


I lørdags rundede de så efteråret af med hjemme at banke FC MIdtjylland med 7-1 efter 6-0 ved pausen! De syv scoringer blev sat ind af Phlip Allentoft 2, Tristan Panduro 2, Emmanuel Aby, William Nørløv og Abdul Daramy.

Philip Allentoft
Philip Allentoft. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U15 overvintrer dermed på førstepladsen, men med en kamp mere end OB, som kun er et et point efter på andenpladsen.

>> Se U15-stillingen her


U19-SILKEBORG PÅ LØRDAG
U19 har ikke været i kamp de seneste uger, men tager imod Silkeborg IF på lørdag kl. 13 - og spiller desuden en hjemmekamp i Future Cup mod SønderjyskE onsdag den 7. december, kl. 15.00.

>> Se U19-stillingen her


TALENTER MED U-LANDSHOLD
Vi har allerede gjort status over en række af vores talentspilleres deltagelse i diverse U-landskampe de senere uger i denne artikel.

U17-midtbanespilleren Hunor Vajk Németh, der var i aktion for Ungarns U16-landshold for tre uger siden, skal i denne uge med Ungarns U17-landshold, der spiller venskabskampe mod Italien tirsdag og torsdag.

Ungarn er i øvrigt værtsland for det næste U17-EM (17. maj-2. juni 2023), så deres U17-landshold er automatisk kvalificeret.

Hunor Vajk Németh
Hunor Vajk Németh i aktion for vores U17-hold i udekampen mod FC Nordsjælland. Foto: Judit Wacha