I går blev Roony Bardghji den yngste målscorer nogensinde i 3F Superliga. Den hidtil ældste var AC Horsens' Jeppe Kjær med 16 år 129 dage (kilde: danskfodbold.com).

4. Mads Roerslev 17 år 124 dage (26.10.16 ude mod Jammerbugt - hans debut)
  5. Mathias Zanka Jørgensen 17 år 191 dage (31.10.07 ude mod Varde - hans 4. kamp)
Roony Bardghji

TI FRA TALENT I EFTERÅRET
Som vi også fortalte på Instagram i fredags - og som mange andre også har glædet sig over - så sendte vi i torsdags den tiende spiller, Daniel Haarbo, på banen med en baggrund fra vores Talentafdeling.

De andre er Mohamed Daramy, Jonas Wind, Victor Kristiansen, William Bøving, Rasmus Højlund, Hákon Arnar Haraldsson, Elias Jelert, Valdemar Lund og Roony Bardghji.

Ti spillere med baggrund i Talentafdelingen

TIDLIGE TO-MÅLS FØRINGER
I torsdags var det blot tredje gang nogensinde, at vi var foran med to mål allerede efter syv minutter. Det har Nipserstat fundet frem fra arkiverne.

Første gang var den 17. oktober 1992, da vi vandt 4-2 ude over B1909, og de to første mål kom fra et selvmål af B1909's Mikkel Beck i 4. minut samt fra  Ivan Nielsen i 7. minut.

Anden gang var den 3. august 1998, da vi slog Qarabag 6-0 - og Martin Nielsen scorede i første minut, og Thomas Thorninger i 5. minut.

Men i et efterår med så mange U19-spillere på førsteholdet, så måtte det jo næsten ske. U19-holdet indledte nemlig sæsonen nemlig tre tidligere 2-0-føringer i de tre første kampe:

• 21.08 u Lyngby: 2-0 efter 8 minutter (Ali Almosawe og Orri Óskarsson)
  • 28.08 h SønderjyskE: 2-0 efter 4 minutter (Daniel Haarbo 2)
  • 11.09 u AC Horsens: 2-0 efter 5 minutter (Orri Óskarsson og Jeppe Corfitzen)
Orri Oskarsson og Daniel Haarbo
Orri og Daniel er topscorere med henholdsvis 14 og 7 mål efteråret. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17-SEJR OVER FC MIDTJYLLAND
U17 sluttede et fantastisk 2021 af med en 2-0-hjemmesejr over FC Midtjylland på to mål af Emile Chambo efter henholdsvis 2 og 50 minutter. Dermed lå holdet kortvarigt nummer et, indtil Brøndby også vandt, men vores U17-hold er kun to point efter og har spillet to kampe færre.

Holdets planlagte udekamp i Randers på onsdag er udsat, da en række af U17-spillerne er med U19-holdet i Marbella.

Emile Chambo
Emile Chambo blev dobbelt målscorer for anden kamp i træk. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U15 VANDT 5-4
U15 var også i kamp mod midtjyderne og vandt et målrigt opgør med 5-4 efter 2-2 ved pausen. Julius Emefile og David Katlego Hansen scorede i 1. halvleg, og i 2. halvleg scorede Roberto Risnæs tre gange.

U15 har stadig to kampe, onsdag ude mod Randers Freja FC og lørdag ude mod AaB, inden de kan gå på vinterferie. Lige nu indtager de 10. pladsen i ligaen.