Kampen blev spillet i onsdags og er nærmere omtalt her.

Der er nu kamppause på grund af U17-EM, og vi spiller vores to sidste ligakampe således:
Lø. 1. juni, kl. 12.30 ude mod Sønderjyske Fodbold
Ti. 4. juni, kl. 13.00 hjemme mod Vejle Boldklub

U17-VEJLE 7-1
U17 tangerede sæsonens største sejr, da de lørdag eftermiddag slog Vejle 7-1. I oktober blev Esbjerg sendt hjem fra København med samme cifre.

De første 35 minutter lignede det ikke et målorgie, men med tre mål på syv minutter – af Abdul Daramy, Julius Emefile på straffe samt Liam West - gik vi til pause med en komfortabel 3-0-føring.

Abdul Daramy
Abdul Daramy fejrer det første af sine to mål. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Vejlenserne kom dog bedst ud til 2. halvleg og fik nyt håb med en reducering i 51. minut, men minuttet efter svarede vi hurtigt igen, da Abdul Daramy øgede til 4-1 på et afrettet skud.

Siden scorede vi igen tre mål på syv minutter: to af Abduls afløser, Noah Ayorinde, og Sean Fetterlein, der fejrede sit første U17-mål.

Sean Fetterlein
Sean Fetterlein fejrer sit første U17-mål. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

De sidste 20 minutter blev målløse, selv om der flere gange var skydetelt i Vejle-feltet.

Centerforsvarer Aske Bang afsonede en spilledags karantæne, så cheftræner Sune Holmgren stillede denne gang op i 4-3-3 efter at have spillet 3-4-3 de seneste kampe:

Gustav Fritz – William Nørløv, Mikkel Kupijbida, Christoffer Daluiso, Sebastian Christensen – Julius Emefile, Tristan Panduro (61.: Frederik Petersen), Sean Fetterlein (70.: Sylvester Hildebrandt) – Liam West, Rayan Bardghji (61.: Kasper Strøh), Abdul Daramy (61.: Noah Ayorinde)

U17’s næste kamp er tirsdag den 4. juni, kl. 15.30 hjemme mod Lyngby.

Noah Ayorinde
Noah Ayorinde scorer et af sine to mål mod Vejle. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15-VEJLE 5-4
Det blev en meget underholdende, målrig og spændende U15-kamp! Gæsterne lagde godt ud tog teten allerede i tredje minut, men højre backen Bille Jepsen vendte slaget ved at score efter hjørnespark i 8. og 19. minut.

Bille kunne endda have lavet hattrick, da han ti minutter før pausen bankede et langskud på stolpen, men i stedet gjorde topscorer Elvin Mehicic det til 3-1 i en 1. halvleg, hvor Vejle ellers var mest på bolden.

Noah Madsen og Bille Jepsen
Dobbelt målscorer Bille Jepsen - og anfører Noah Madsen er på vej til at juble med. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Vejle indledte også med et tungt pres efter pausen, og pludselig gik det stærkt:

Vejle reducerede til 2-3 i 49. minut og udlignede til 3-3 i 52. minut – hvorefter Elvin bragte os foran 4-3 i 53. minut, inden Vejle udlignede igen i 54. minut!

Nu var det dog os, der havde bedst fat i kampen, og syv minutter før tid scorede Elvin sit tredje mål på flot forarbejde af Teo Reeh. 5-4-føringen var dog tæt på at blive udlignet i tillægstiden, da Vejle skød over på en stor chance, men vi kørte en sejr hjem.

Elvin Mehicic og Marcus Høi
Elvin Mehicic jubler med Marcus Høi efter sejrsmålet til 5-4. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15’s samlede målscore på 72-48 fortæller meget om en omskiftelig sæson, hvor de scorer rigtig mange mål og også lukker en hel del ind. Men underholdende var det – igen – denne lørdag eftermiddag på Frederiksberg!

Næste kamp er et U15-Derby i Brøndby tirsdag den 4. juni, kl. 18.

U14
Spiller næste kamp på lørdag kl. 12 hjemme mod B.93.

B73-FC DAMSØ 2-2
Damsø spillede lørdag eftermiddag 2-2 ude mod B73 Slagelse efter 1-1 ved pausen. Shenice Winther bragte Damsø foran 1-0, og et kvarter før tid udlignede Sophie Borre til 2-2.

Damsøs næste kamp er først lørdag den 1. juni, hvor de får besøg i Vanløse Idrætspark kl. 12 af det aktuelle tophold, Dalum/Næsby.

B1903-FREM 1-5
03’erne tabte i tirsdags 1-5 hjemme til topholdet Frem 2, og det enlige mål blev scoret af Lukas Kjølhede Laursen. Næste kamp er på lørdag kl. 12 ude mod B1908 2.

GVI-KB 2-1
KB’s bedste seniorer tabte i fredags 1-2 ude til topholdet GVI 2, som scorede sejrsmålet i sidste minut. Martin Frydensberg Thomsen scorede KB’s mål. Næste kamp er tirsdag kl. 19 ude mod Skovshoved IF 2.