Ishaq Holalam

Ugen der gik (16/2024)

U19 spiller onsdag
U19 var ikke i kamp i weekenden, men spiller på onsdag hjemme mod FC Nordsjælland. Kampen var oprindeligt sat til kl. 13, men er flyttet til kl. 15, så den kan spilles på bane 2 (græs) nærmest klubhuset på Jens Jessens Vej.

U19 har også hjemmekamp på lørdag mod Lyngby, og den spilles kl. 13.

U17: 2-2 i Derby
U17 var bagud 0-2 i lørdagens Derby i Brøndby, men kom tilbage i de sidste 20 minutter og udlignede ved Sylvester Hildebrandt og William Nørløv, som begge blev indskiftet i pausen. Brøndby vandt dog straffesparks-konkurrencen om et ekstra point.

Tillykke til Sean Fetterlein, som fik U17-ligadebut i 2. halvleg.

U17 spiller først igen tirsdag den 30. april, kl. 16.30, hvor FC Midtjylland kommer til København.

Sean Fetterlein
Sean Fetterlein. Arkivfoto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15: 3-6 i Derby
Det var et målrigt Derby på Nummer 10, hvor U15 var bagud 0-3 efter en halv times spil, men inden længe kom på 2-3 efter to scoringer af Gabriel Santos. Han fuldendte sit hattrick kort efter pausen, men snart tog Brøndby teten igen med to hurtige mål og scorede siden også til 6-3.

Dermed stoppede U15’s flotte stime på syv sejre i træk, og der er nu to uger til, at de skal i kamp igen – lørdag den 4. maj, kl. 13 ude mod FC Nordsjælland.

Gabriel Santos
Tre mål af Gabriel Santos var ikke nok til point i U15-Derbyet. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U14: 1-1 i Derby
U14 spillede også uafgjort i deres Derby på Nummer 10, og i modsætning til de ældre årgange, skal der ikke findes en vinder på straffespark.

De spiller igen allerede på tirsdag, ude mod HB Køge kl. 17.15, og på søndag kl. 12 går turen til Farum for at møde FC Nordsjælland.

U14 klar til Derby
U14 klar til lørdagens Derby. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

FC Damsø tabte
Damsø var på Fyn for at møde topholdet Dalum/Næsby og kom foran ved Sophie Borre ti minutter før pausen, men fynboerne udlignede til 1-1 lige inden pausen. Den stilling holdt sig til fire minutter før tid, hvor Dalum/Næsby scorede to gange og tilføjede Damsø forårets første nederlag.

På lørdag kl. 13 får Damsø besøg af Vejle Boldklub i Vanløse Idrætspark.

B1903 OG KB
B1903 kom tidligt foran 1-0, men tabte lørdagens serie1-kamp med 2-3 ude mod topholdet Vanløse IF efter 1-3 ved pausen. På søndag skal 03’erne en tur i Fælledparken og møde Skjold 2 med kickoff kl. 12.00.

KB’s serie 2-hold spillede i dag i Fælledparken, hvor de tabte 1-2 til Viktoria 2 – også efter en tidlig føring, som blev sat ind af Philip Alves Burlin. Næste kamp er søndag kl. 12 hjemme mod Østerbro IF 3.

OLDBOYS
På mål af Bjarke Vind og Søren Martinussen vandt oldboys i onsdags 2-0 ude over Frederikssund og har dermed max-point efter tre runder. Mandag aften kl. 20.30 får de besøg af Stenløse BK.