Julius Emefile

Ugen der gik (15/2024)

U19 OG DEN "SKÆVE TABEL"
Med lørdagens sikre sejr over Silkeborg - læs mere om sejren her - gik holdet op på andenpladsen i U19-ligaen i en tabel, der stadig er præget af, at holdene ikke har spillet lige mange kampe.

1. FCM 20 kampe, 45 point
2. FCK 17 kampe, 43 point
3. BIF 19 kampe, 42 point
4. OB 19 kampe, 38 point

Efter en hektisk periode med fire kampe på 10 dage kan U19 nu så frem til en halvanden uge på træningsbanen, inden det går løs igen - men så venter et nyt, tæt kampprogram:

U19 kampprogram
Galdur Gudmundsson
Galdur Gudmundsson jubler efter sit første ligamål for U19. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

U17-SILKEBORG 1-0
U17 spillede for tredje gang efter vinterpausen en tæt kamp, og efter 2-3 i Odense, 0-0 i Aarhus (og sejr i str.konk.) vandt de lørdag eftermiddag 1-0 over Silkeborg på et mål allerede efter seks minutter, da Julius Emefile scorede på et oplæg fra Noah Ayorinde.

Julius Emefile og Noah Ayorinde
Julius Emefile og Noah Ayorinde jubler over målet, som blev kampens eneste. Foto: Anton Malkov, FCK Media

På lørdag venter et U17-Derby i Brøndby med kickoff kl. 15.00, og herefter er der 10 dage til U17 får besøg af FC Midtjylland på Nummer 10, tirsdag den 30. april, kl. 16.30.

Tristan Panduro
Tristan Panduro fik U17-comeback efter en skadepause. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

U15-SILKEBORG 7-1
Syv kampe efter vinterpausen har givet syv sejre - og lørdagen bød også på syv mål, da U15 endnu engang scorede mange mål.

Det første faldt allerede i første minut ved Jamil El-Rrami, og tre minutter senere øgede Teo Reeh. Gabriel Santos gjorde det til 3-0 efter 20 minutter, og i 36. minut øgede Elvin Mehicic til pausestillingen 4-0.

Efter pausen scorede Teo yderligere to gange, inden Tobias Nygaard Rasmussen scorede det syvende og sidste. Det var Teos andet hattrick i træk, og Elvin har scoret ni mål i de seneste fire kampe.

Teo Reeh og Elvin Mehicic
To glade målscorere, Teo Reeh og Elvin Mehicic. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Vi har tidligere nævnt, at Gabriel Santos er søn af vores tidligere brasilianske bomber, Álvaro Santos, og Teo Reeh har også "FCK-DNA" i blodet, da hans far, Oliver Reeh, er mangeårig FCK-fan og medstifter af fan-fraktionen F.C. Københavns Disciple.

U15 spiller også Derby næste weekend, og det er hjemme på Nummer 10 med kickoff kl. 12.00.

Gabriel Santos
Gabriel Santos scorede for femte gang i foråret. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

U14 FORÅRSPREMIERE
U14 tog hul på forårsturneringen i U14 Drenge Liga Øst med en 1-0-sejr ude over B.93. De spiller også hjemme-Derby på lørdag, og det er også kl. 12.00.

U16 FUTURE-LANDSHOLDET
Holdet var i sidste uge til en fire-nationers turnering i Belgien, og vi var repræsenteret med U15-keeper Elias Thorkildsen og U17-forsvareren Gustav Toft, begge årgang 2008.

Efter 0-3 mod Holland spillede holdet uafgjort 0-0 mod Belgien og 1-1 mod Sverige, men tabte de efterfølgende straffesparks-konkurrencer om et ekstra point.

FC DAMSØ SKRIVEBORDS-VANDT
Som vi fortalte allerede i sidste uge, så har Køge BK trukket sit kvindehold i 2. divisions slutspil, så FC Damsø fik weekendens sejr uden at anstrenge sig.

Næste kamp er på lørdag ude mod Dalum/Næsby, og så venter en hjemmekamp mod Vejle Boldklub lørdag den 27. april, kl. 13 i Vanløse Idrætspark.

KB og B1903
B1903 spillede ikke denne weekend, men møder på søndag kl. 16 Østerbro IF i Ryparken.

KB's bedste seniorer tabte lokalopgøret til FB 3 med 2-3 efter mål af Nemo Nybæk Hartmann og Mohammed Alaouie. På søndag gælder det Viktoria 2 på udebane kl. 12.00 i Fælledparken.

OLDBOYS
De gamle drenge vandt også forårets anden kamp med 3-0. Først gik det ud over Rødovre, og i mandags slog de B.93 hjemme på KB's baner. Jeppe Curth blev igen dobbelt målscorer, og denne gang blev det tredje mål sat ind af Søren Martinussen.