Elias Jelert

Ugen der gik (11/2022)

U17 BLEV NR. 4 I PORTUGAL
Vores U17-hold blev nummer 4 i den stærkt besatte Algarve Cup med 16 deltagere fra Portugal, Spanien, Holland, Belgien, Skotland, Schweiz og Danmark.

Drengene blev nummer to i deres otte-holds gruppe, som blev spillet fredag og lørdag, og hver kamp varede 30 minutter:

• International Sports Revolution 1-0

De to bedste fra hver gruppe gik til semifinalerne, hvor vi var det eneste hold ud over de tre stærke portugisiske akademier fra FC Porto, Sporting CP og Benfica.

Søndag - hvor holdene spillede 2 x 20 minutter - tabte vi 0-1 til Benfica i semifinalen, og herefter 1-2 til FC Porto i bronzekampen.

Efter landsholdspausen skal holdet i aktion i den hjemlige liga lørdag den 2. april, kl. 14.15 i Haderslev.

U17
U17-action fra sidste uges ligakamp mod Randers. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U19-FCM 3-5
U19 led sidste tirsdag sæsonens andet nederlag, da de hjemme tabte 3-5 til FC Midtjylland. Efter et godt comeback i 2. halvleg stod det eller helt lige, men en række københavnske forsvarsfejl blev udslagsgivende, og holdets forspring i ligaen er nu på to point ned til Brøndby, som dog har spillet en kamp mere.

U19-FC Midtjylland
Emil Højlund, Ethan Amundsen-Day og William Clem er fremme på en københavnsk dødbold. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

F.C. KØBENHAVN U19-FC MIDTJYLLAND U19 3-5 (1-2)
86.: 3-5 Victor Lind

Johan Guadagno - Emil Møller, Mattias Jakobsen, Ethan Amundsen-Day, William Maretti - Emil Højlund, William Clem, Daniel Haarbo - Akinkunmi Amoo, Orri Óskarsson, Noah Donovan Sahsah

Ind fra bænken kom Fisnik Isaki, Oscar Højlund og Jeppe Corfitzen.

Akinkunmi Amoo
Amoo fik 90 minutter i benene. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U15 TABTE I HERNING
Efter tre sejre i træk efter vinterpausen tabte U15 1-2 ude til FC Midtjylland på et midtjysk mål i sidste minut. David Katlego stod for vores scoring, da han udlignede til 1-1 kort før pausen.

David Katlego
David Katlegos mål i Herning var tæt på at give det ene point. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

FORÅRSPREMIERE I DS
B1903's bedste seniorhold tager hul på foråret på lørdag, når de kl. 14 møder bundholdet Union på Genforeningspladsen.

Vores anden moderklub, KB, tager først hul på forårssæsonen i serie 1 den 14. april.

B1903 HOLDER FUTURE CAMP I PÅSKEN
B1903 holder den 9.-10. april Future Camp for U8-U15 på klubanlægget på Lyngbyvej, der blandt inkluderer en bustur til DS-kampen mellem Brønshøj og B1903 lørdag eftermiddag, som historisk set jo er et klassisk københavneropgør

Læs mere om Future Camp-programmet her - deltagerprisen er 450 kr., og tilmeldingsfristen den 31. marts.