Tredje sejr i træk til Reserveholdet

F.C. Københavns reservehold havde i dag taget turen til Silkeborg for at spille tredje kamp i Reserveligaens pulje 2. Kampen blev vundet på et jysk selvmål, og holdet topper nu rækken med ni point.

Efter at have vundet 1-0 over FC Nordsjælland og 2-0 over AGF på hjemmebane drog F.C. Københavns reserver i dag mod Søhøjlandet for at spille mod Silkeborg IF. I startopstillingen var Kim Christensen, Pierre Bengtsson, Christian Gamboa, Youssef Toutouh og Morten Nordstrand med fra A-truppen, mens seks af talenterne fra U/19 supplerede de mere rutinerede kræfter.

Kampen var præget af en usædvanlig stærk vind på tværs af banen, men på trods af de svære forhold formåede F.C. København at dominere kampen fuldstændig. Chancestatistikken, der lød på 12-2 i FCK’s favør, talte sit tydelige sprog. Det var således udelukkende på baggrund af stærkt målmandsspil og uheld, at kampen kun bød på ét mål. Det blev scoret efter 54 minutter, da Sebastian Krogdal trak fri i venstre side og lagde et indlæg, som en SIF-forsvarsspiller var så uheldig at få sidste fod på, inden den røg i mål.

Herudover havde F.C. København to skud på stolperne. I midten af 2. halvleg var det unge Casper Højer, der med et flot langskud tvang SIF-keeperen til i fuld længde at parere bolden ud på stolpen. Og kort før tid var det så Pierre Bengtssons tur til at være tæt på, men også hans forsøg ramte ”træværket”.

Der var fine præstationer over hele linjen, men særligt Morten Nordstrand skilte sig ud og var uden tvivl ”man of the match”.

Mandag den 12. marts 2012, kl. 15.15 på Søholt Idrætsanlæg. Reserveliga.

SILKEBORG-F.C. KØBENHAVN 0-1 (0-0)

54.: 0-1 selvmål

Kim Christensen - Christian Gamboa, Mads Nordam, Christoffer Remmer, Pierre Bengtsson - Youssef Toutouh, Andreas Baes, Hakan Redzep (46.: Casper Højer), Tim Risvig (61.: Tobias Christensen) – Andreas Cornelius (46.: Sebastian Krogdahl), Morten Nordstrand

Ikke benyttet: Aris Vaporakis og Thomas Pedersen