Træning i Anjalankoski

Tirsdag eftermiddag ankom F.C. København til Finland for at forberede sig til onsdagens Champions League-kvalifikationskamp mod MyPa-47. Om aftenen gik turen til byen Anjalankoski, hvor slaget skal stå. Her trænede holdet på kampbanen, som er kutyme dagen før kampen.

Lidt over en times træning blev det til på den rigtig flotte bane, der lover godt for onsdagens opgør. Atiba Hutchinson var overraskende med i flyveren til Finland og deltog i træningen, hvilket lover godt for canadierens helbred. Atiba så selv meget positiv på sin egen position efter dagens træning, og ville slet ikke udelukke at han spiller onsdag – det må være verdens hurtigste comeback hvis det sker!

MyPa-47’s træner, Ilkka Mäkelä, var forbi Saviniemi (navnet på stadion) før F.C. Københavns træning, og kunne sige følgende om morgendagens opgør:

- Vi skal vinde. Så simpelt er det, men vi bliver nødt til at tage det skridt for skridt i kampen. Første opgave må være at få scoret det første mål og komme foran. Så må vi tage den derfra. Det ville være rigtig stort for finsk fodbold hvis vi kunne gå videre, men nu må vi se, sagde en realistisk MyPa-træner.

Som sædvanlig var humøret højt i truppen, og med en næsten skyfri himmel og en behagelig temperatur kunne Ståle Solbakken og co. ikke have ønsket sig en bedre optakt til onsdagens kamp. Det samme gælder for PARKEN Sport & Entertainments bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, der tidligere på dagen deltog i et Rally-race med sportschef Carsten V. Jensen og kommerciel direktør Dan Hammer. Her kunne bossen trække sig sejrrigt ud af løbet til stor ærgrelse for de to andre herrer.

Onsdag formiddag har truppen en let træning og så står den ellers på hvile indtil holdet drager mod stadion ved 18-tiden.

FCK.DK fik disse billeder fra dagens træning:

 

Ståle interviewes...

 

Team Manager Michael Mio på vej tilbage på banen?...

 

Grønkjær agerer målmand...

 

Atiba på banen!

 

Berglund afslutter...

 

Udtal lige det ti gange hurtigt efter hinanden...

 

Stadion hvor kampen spilles onsdag...