Indersidens vinder var med i Finland

Sidste sæsons vinder af Indersiden, Peter Østersø alias ’østersø007’, indkasserede sin velfortjente præmie, da han og en kammerat var med F.C. København i Finland til kampen mod MyPa-47. Østersø007 var med i en gruppe på cirka 20 sponsorer, der onsdag morgen satte kursen mod Finland og blandt andet ”varmede” op til aftenens kamp, meget bogstaveligt, med en tur i en rigtig finsk badstue! Efter kampen var der middag på hotellet sammen med spillertruppen, og torsdag formiddag gik turen tilbage til Danmark igen.

- Det var en suveræn tur, god mad og forplejning undervejs og stor tilfredshed med resultatet. Det kunne ikke være bedre.  Jo, vores spilleniveau bliver endnu bedre i næste kamp, og jeg tror på at vi kommer med i CL-gruppespillet, fortalte Peter til FCK.DK.

- Og så ser jeg frem til en tur igen næste år, når jeg har genvundet Indersiden, grinede Peter med et glimt i øjet. Han indrømmede, at der var nerver på inden sidste runde i foråret. Han førte med hele 500 point, men sluttede dårligt af i forbindelse med Silkeborg-kampen. Han holdt dog forspringet og kunne både fejre FCK-guld og 1. pladsen i Indersiden.

 

østersø007 (tv.) med kammerat på MyPa's stadion i Anjalankoski...

Nye features i Indersiden
I den seneste uge er der kommet tre nye features i Indersiden. Det er nu muligt at modtage en e-mail når en ny spillerunde åbner. Dette tilmelder man sig på velkomstsiden efter man er logget ind.

Ydermere vil der i udvalgte runder nu være et ’High roller-spørgsmål’. Det er en mulighed for dem der godt kan lide at satse lidt mere, men samtidig også er klar til at tabe lidt mere. Se efter spørgsmålet i hver runde, og det er som sagt helt frivilligt om man vil besvare spørgsmålet og dermed også satse point- 

Man kan også nu se hvor mange point man har ud ”og svømme” i forbindelse med sit rundespil. På den måde har man et bedre overblik over hvad man maksimalt kan tabe i den pågældende runde. 

Husk at spil! Kampen mod Viborg starter lørdag klokken 17:00 så sidste chance for at spille er lørdag klokken 11:00 – ellers er der strafpoint.

Alle private ligaer fra sidste sæson er blevet nulstillet og slettet. Ønsker man derfor at oprette eller deltage i en liga skal man tilmelde sig igen via menuen efter man er logget ind på Indersiden.