Tørre tæsk i sommervarmen

Frederiksberg Idrætspark bød på gode mål i massevis og sol fra en skyfri himmel, da FCK’s reserver løb på banen søndag formiddag. Modstanderen var B1908 som kæmper for overlevelse i 2. Division Øst, og som netop har fejret klubbens 100 års jubilæum.

Af Jessica Schrøder

Truppen til dagens kamp var en anelse anderledes i forhold til normalt, da de fleste førsteholdsspillere var sendt på ferie. Men ikke desto mindre gav alle elleve mand de 324 fremmødte tilskuere noget for pengene.

Allerede i første minut sørgede Kevin Bechmann Timm for en 1-0 føring med et flot langskud og så var stilen lagt for en god målfest.

Gæsterne fik dog udlignet efter blot 9 minutter ved Martin Skov og herefter styrede jubilarerne faktisk kampen for en kort periode og bød på både godt pasningsspil og tempo.

Lasse Qvist ville det dog anderledes, og efter 17 minutter fik han, med et brag af et langskud, scoret til 2-1. Det satte for alvor gang i reserverne, som sørgede for at resten af kampen stort set kun bød på spil til ét mål. Da Mads Torry scorede til 3-1 knækkede filmen helt for gæsterne og offensiven var for alvor skudt i gang. Det tætteste udeholdet kom på yderligere en scoring i første halvleg, var et fladt skud foran mål, hvor FCK/KB blev fanget i deres egen offside-fælde. Heldigvis stod Frederik Vang Larsen godt i målet og fik pareret bolden forbi med en god benparade.

Inden pausen sørgede Rasmus Bogh for en 4-1 føring på et godt hovedstød og sendte gæsterne i omklædningsrummet med en skidt smag i munden.

En dobbeltudskiftning i pausen sørgede for at den gode stime fortsatte for hjemmeholdet, og tilskuerne skulle få rigeligt med underholdning, da anden halvleg blev fløjtet i gang.

Efter 53 minutter kom Mads Aunvig på måltavlen med et fladt spark, som gæsternes keeper burde have taget sig bedre af. Udeholdet må dog siges at have haft en kollektiv offday, og det formåede de unge reserver at udnytte til fulde. Blot seks minutter senere kunne Mads Aunvig kalde sig dobbelt målscorer da han headede en høj bold ind bag keeperen – og så gik det stærkt!

I det 64. minut fik Thomas Christiansen sat den ind til 7-1 og blot tre minutter senere satte Kenneth Thinter det sidste punktum for storsejren med sin scoring til 8-1 på et flot oplæg af Lasse Qvist.

Gæsterne fik et trøstemål i kampen slutfase, da keeper Frederik Vang Larsen gik forkert ud, og kampen endte med hele ti mål, hvor enkelte ligefrem var perler.

Egentlig spillede ingen af holdene særlig godt, og FCK.DK tog en snak med træner Niels Sørensen efter kampen for at høre hvad han havde, at sige til storsejren.

- Jeg synes at, spillerne er på det niveau de skal være, og når vi får tingene til at fungere, som vi gjorde i dag, så har vi lige det ekstra tempo, som modstanderne mangler, sagde Niels og fortsatte.

- Vi spiller nogle flotte angreb, men som helhed spiller vi faktisk ikke godt i dag. B1908 virkede ikke klar til formiddagens kamp, men de har jo nogle gode spillere, når de blot får tid og plads. Vi formåede dog at lægge et godt tempo og det rigtig positive var, at vi fik scoret på de angreb vi fik sat i gang – og endda med nogle rigtig flotte mål imellem, sluttede en glad træner.

Der er tre kampe tilbage og med den rigtig gode stime holdet p.t. befinder sig i, lægges der op til nogle gode opgør.

Næste kamp er torsdag aften ude mod Brønshøj.