TK: - Vi bør kunne trykke dem i bund

F.C. Københavns radio havde torsdag både fokus på lørdagens kamp mod Lyngby BK i PARKEN samt returopgøret mod Rosenborg BK på onsdag. Blandt havde Løvetimen F.C. Københavns tidligere midtbanespiller, Morten Bertolt, igennem på telefonen. 

- Vi kommer med et ungt hold på lørdag, der blandt mangler mig selv som balancespiller og en af de rutinerede, og det kan da godt give lidt bange anelser. Hvis vi måske kommer hurtigt bagud, kan man jo godt frygte at nogle af de unge folk slår lidt op i banen, fordi det jo er en lidt "gratis" kamp, som ingen forventer vi får point i. Men jeg håber det bedste og at vi måske kan få et point med hjem. Og så håber jeg naturligvis at FCK klarer den mod Rosenborg. Jeg har stadig tæt kontakt til mange i klubben, hvor jeg jo fik min fodboldopdragelse, og det kunne være fantastisk hvis vi fik dem med i Champions League, sagde Morten Bertolt til radioen. 

Også Thomas Kristensen var igennem på telefonen: 

- Jeg ved ikke om vi mangler at kunne koncentrere os igennem en hel kamp, men vi bør være for rutineret et hold til at sove på den måde vi gør ved Rosenborgs 2-0-scoring. Men vi slipper deroppe fra med et brugbart resultat, og jeg kan ikke forestille mig at vi kan levere en så dårlig start og svingende en kamp igen, så jeg er optimistisk. Med hensyn til kampen mod Lyngby, så skal den vindes. Vi skal vinde alle vores hjemmekampe uanset om modstanderen hedder Brøndby eller Lyngby, og vi har et så meget bedre hold, at vi bør kunne trykke dem i bund som vi gjorde med FC Nordsjælland sidst, sagde F.C. Københavns nummer 16.