Ståle: - Fint vi afgør det tidligt

Ståle: - Fint vi afgør det tidligt

 

Foto: Lars Rønbøg, Sportsagency.dk

Med en pauseføring på 2-0, der i 2. halvleg blev udbygget til 3-0, fik mestrene et godt udgangspunkt inden den supervigtige returkamp mod Rosenborg BK, der ikke kunne undgå at ligge lidt i baghovederne på alle. 

af Torkil Fosdal 

- Det er fint, vi afgør kampen ret tidligt i dag, for det betød blandt andet, at vi ikke behøvede bruge så mange kræfter i 2. halvleg, sagde cheftræner Ståle Solbakken efter kampen, hvor han også afslørede, at César Santin ikke havde spillet i dag, hvis ikke der havde været brug for at få ham i gang inden Rosenborg-kampen på onsdag. 

- Han har ikke spillet i 16 dage, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at han indsats i dag var lidt på det jævne rent spillemæssigt. Han får scoret et fint mål, men mangler lidt i eksplosionerne. Men han ville selv gerne spille, og vi gamblede lidt ved at lade ham spille allerede i dag, og han holder næppe mere end 45 minutter i en kamp i højt europæisk tempo. 

Brasilianeren afløste Jesper Grønkjær i startopstillingen, og manden der sikrede den livsvigtige reducering i Trondheim var slet ikke med i truppen i dag. 

- Han er frisk som en fisk, så det var kun for at spare ham til på onsdag, forsikrede Ståle, der også afslørede at han på nær "et par positioner" har startformationen til på onsdag klar. Hvordan den ser ud i sin endelige form må vi dog vente med til en time før kick off onsdag aften. 

Nogen der ikke kan vente er PARKENs stadion-crew, der straks efter kampen gik i gang med at fjerne de sædvanlige elektroniske reklameskilte, fordi UEFA kommer med deres egne standarder - men vi er mange, der glæder os til at se de klassiske UEFA Champions League-logoer overalt i PARKEN på onsdag!

 

Oscar Wendt: Vigtigt vi lukker og slukker så tidligt

- Det var dejligt at få sparket den ind. Jeg kommer i god position, og jeg tror det er Vingaard, der løber uden om, så jeg får plads til at sparke på mål, og den sidder jo fint. Det var en vigtig kamp for os, fordi Rosenborg-kampen godt kan fylde meget i koncentrationen, så det var vigtigt, at vi fik lukket og slukket allerede efter 1. halvleg. 2. halvleg kører vi lidt på autopilot.


Thomas Kristensen: En stor dag for familien

- Det fyldte meget før kampen at min bror og jeg for første gang spillede mod hinanden, men så snart kampen er i gang, glemmer man det hurtigt. Men det var en stor dag for vores familie, der var herinde, og vores forældre er naturligvis ekstra stolte over at vi begge startede inde. Vi sidder tungt på dem i dag og vinder helt fortjent, og jeg glæder mig naturligvis over at have spillet fire kampe i streg nu.


Martin Vingaard: Perfekt optakt til på onsdag

- Vi får lagt et højt pres og stresser dem meget med højere tempo og mere aggressivitet, og vi kommer frem til masser af chancer. Vi havde også talt om, at det var vigtigt med en hurtig scoring, og dem fik vi også, så det blev den perfekte optakt til på onsdag.