Thomas Jørgensen

Tilskuerinfo: Youth League i München

U19-holdets næste Youth League-kamp er ude mod Bayern München onsdag den 29. november, kl. 16.00 på FC Bayern Campus, Ingolstädter Strasse 272, 80939 München.

Der er fri adgang til kampen, som også vises på TV3 Sport og Viaplay, og du kan også se den i vores app og på tv.fck.dk.

Stadion på FC Bayern Campus har plads til ca. 2.500 tilskuere og ligger ca. 10 km nord for byens centrum, men i samme område som Munich Football Arena, hvor vi spiller Champions League kl. 21.00. (Afstanden mellem de to baner er 4-5 km, afhængigt af om man går eller kører.)

>> Læs mere her på Bayerns hjemmeside

Der er stor interesse blandt de mange FCK-fans, der skal til München, så Fanklubben arrangerer bustransport fra Münchens centrum til Youth League-kampen og bagefter videre til Champions League-kampen. Hvis der stadig er ledige pladser, kan du finde dem her.

Den sidste gruppekamp
Hjemmekampen mod Galatasaray spilles i Valby Idrætspark tirsdag den 12. december, kl. 16.00, og altså ikke i Tingbjerg som de to første Youth League-hjemmekampe. Billetsalget er endnu ikke åbnet.

Det videre forløb
U19 er allerede sikre på at gå videre fra gruppen og spille Youth League efter nytår, og med mindst uafgjort i München er vi sikre på at vinde gruppen. Ellers kan Bayern stadig overhale os i sidste runde, hvis de vinder i Manchester, og vi taber hjemme til Galatasaray.

Vinder vi gruppen, går vi direkte til 1/8-finale den 27. eller 28. februar 2024, og bliver vi nummer to, spiller vi playoff allerede den 6. eller 7. februar 2024.

Youth League-stilling