Jess Thorup

Thorup: Vi skal bygge videre på vores gode periode

Truppen trænede søndag formiddag en times tid på Parkens nyanlagte græsbane, og det var tydeligt, at der var gensynsglæde ved at komme "hjem".

"Der skal lyde en stor ros til vores grounds team, som har knoklet dag og nat for at få banen klar her i februar," sagde cheftræner Jess Thorup, der ligesom spillerne var glade for resultatet.

"Banen var rigtig fin at spille på, og nu glæder vi os bare til at komme i gang for alvor i morgen aften," tilføjede Nicolai Boilesen. "Selv om vi stadig savner at have vores fans på tribunerne, så står Parken stadig skarpt i blåt og hvidt med de mange bannere, som blev sat op før jul."

Træning i Parken


Sejrsstimen skal udbygges
Allerede før jul begyndte vi også at hente mange point i Superligaen, så det giver næsten sig selv, at sejrsstimen gerne skal udbygges.

"Ja, vi kommer fra to gode sejre i Aalborg og Horsens, hvor vi efter den dårlige 1. halvleg mod AaB har vist meget af det udtryk, som vi gerne vil, hvor det er os, der dominerer spillet," sagde Thorup.

"Men SønderjyskE bliver også en svær modstander, selv om de måske ikke helt kunne leve op til den fine forårspremiere i Herning, men vi kender dem som et stærkt og fysisk hold, der kommer med fuld power, og som også har en god og bred trup."

Ikke kun svært af vælge 11
Thorup har dog også selv mange at vælge mellem, når han skal stille sit hold, og det gælder ikke engang kun de første 11.

"Nu har vi også fået Mo tilbage med alle hans kvaliteter, så det er p.t. kun Ankersen og Kaufmann, der ikke er til rådighed. Derfor er der ikke bare kamp om at komme i startopstillingen, men også om at komme blandt de 18, der må være i den endelige kamptrup," fortalte Thorup.

"Men det er selvfølgelig også en træners ønskesituation at have mange at vælge imellem, og især når jeg kan se, at alle går til den på træningsbanen hver dag for at vise, at det er dem, der skal spille," sluttede en veltilfreds Jess Thorup.

Du kan følge opgøret mod SønderjyskE mandag aften kl. 19 på TV3 Sport og Viaplay.