Pressemøde med Nicolai Boilesen og Jess Thorup

Thorup: Vi kan tage et stort skridt i morgen

"Jeg glæder mig til torsdag aften! Uanset modstanderen har vi har haft fuldt fokus i alle europæiske kampe og leveret stærke præstationer, og i morgen kan vi tage et stort skridt mod også at spille europæisk efter nytår," sagde Jess Thorup på onsdagens pressemøde

"Vi har som sædvanlig forberedt os grundigt på modstanderen, både via video og ved at have scouts ude og se deres kampe live. PAOK er et stærkt hold, især med meget individuel kvalitet i offensiven med flere små hurtige spillere og gode kombinationer. Men der er også erfarne spillere, der har prøvet meget."

Anfører Nicolai Boilesen er også tryg ved stabens forberedelser:

"Marios sagde her til morgen i omklædningsrummet, at han nok ikke kan fortælle os noget om PAOK, som staben ikke allerede ved. Men jeg talte da med ham og Zeca, da vi så lodtrækningen, men vi har så mange folk, der forbereder os grundigt på modstanderen."

"Vi skal ud og tage teten i morgen, for vi er bedst, når vi dominerer spillet på deres halvdel. Og så skal vi selvfølgelig udnytte, at vi har en masse fans i ryggen, der skaber en af de her helt specielle aftener, som vi har set så mange gange," tilføjede Boile.

"Begge hold har i øvrigt vigtige kampe på søndag," tilføjede Thorup. "PAOK møder Olympiakos og vi har Derby, så det kan godt blive en taktisk kamp i morgen. Jeg siger ikke, at holdene vil spille på uafgjort, men begge kan måske leve med det. Men vores tilgang til kampen vil altid være at gå ud og underholde og vinde."

Thorup ville ikke løfte så meget af sløret for skadesituationen, men havde da lidt godt nyt:

"Både Victor og Stage var på træningsbanen i dag, men dermed ikke sagt, at de også er på banen i morgen, det er der ingen grund til at fortælle modstanderen på forhånd," sagde Thorup og tilføjede, at Falk var faktisk også var udendørs i dag, men trænede helt for sig selv med fysioterapeuten.

>> Find din plads til torsdagens opgør her