Jess Thorup

Thorup: Spillerne gav alt hvad de havde

Skuffelsen var naturligvis i FCK-omklædningsrummet lige efter slutfløjtet, for det var en kold dukkert at miste de tre point på en sen scoring.

"Det er klart, at den tidlige udvisning ændrer vores gameplan, men det er, hvad der kan ske i fodbold," konstaterede Jess Thorup.

"Nordsjælland har bolden meget frem mod pausen, men vi lader os ikke slå ud af udvisningen og slipper dem ikke til de store chancer. Derfor er det selvfølgelig en kold dukkert, at de udligner lige inden pausen."

"Men vores korthus var på ingen måde faldet sammen, og spillerne viste virkelig, at de var parat til at kæmpe med livet som indsats for de tre point."

"Vi laver nogle ændringer i pausen for at komme længere frem på banen med bolden, og den plan lykkes rigtig godt, og vi kommer også foran efter en time, mens de ikke er kommet til noget i den anden ende."

"Alle mand kæmper virkelig flot for sagen, og jeg har ondt af spillerne lige nu, for de gav alt, hvad de havde for at få de tre point. Derfor er det ekstra ærgerligt, at de igen udligner til allersidst."

"Nu må vi undvære Boilesen i de næste kampe, men Zanka kom ind og gjorde det rigtig godt, og de andre indhoppere kom også ind og kæmpede bravt for de tre point, og dem kunne vi jo virkelig godt have brugt."

"Men når skuffelsen har lagt sig, må vi koncentrere os om den næste kamp i Herning allerede på torsdag," sluttede Jess Thorup.