Jess Thorup

Thorup: Skuffende at vi ikke leverer bedre

"Det var lige før, vi var bedst, da vi spillede 11 mod 11, men selvfølgelig tager man til enhver tid muligheden for at spille i overtal i en time," sagde en skuffet Jess Thorup efter 0-1-nederlaget til FC Midtjylland, hvor Evander blev udvist allerede efter en halv times spil.

"Men vi kom ud til 2. halvleg og gav dem målet efter at have lavet fejl på fejl. Skuddet bliver også rettet af, men det er hvad der sker i fodbold."

"Det giver dem selvfølgelig ekstra energi og tro på tingene, men vi formår ikke selv at bevare roen. Vi bliver alt for febrilske, selv om der er en halvleg til at komme tilbage, og vi er bare ikke dygtige nok til at skabe chancer."

"De lukker også godt ned centralt i banen, men det skuffer mig allermest, at vi ikke præsterer bedre og skaber mere 11 mod 10, når vi endda har så fantastisk en kulisse her, hvor fansene gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe os. Jeg er meget ærgerlig over, at vi ikke kunne levere tilbage i dag."

"Det handlede ikke om mangel på kræfter i forhold til, at vi stillede med samme hold igen, det handlede om, at vi manglede ideer og løsninger til at lukke det op. Vi manglede  individuelle kvaliteter og at udfordre én mod én, og der var for mange, der ikke ramte niveauet i dag," sluttede Thorup.