Jess Thorup

Thorup: På mange måder den kamp, vi havde håbet på


”Det var på mange måder lige sådan en kamp, vi havde håbet på,” indledte Jess Thorup efter aftenens 3-0-sejr over Lyngby. Men der var et men.

”Men selvfølgelig må vi ikke give så mange store chancer væk i første halvleg, så den del var bestemt ikke efter planen. Men vi fik de tre point, vi kom efter, og det var det vigtigste, og vi fik også mulighed for at spare nogle spillere i løbet af 2. halvleg, da vi først var kommet på 3-0 og kontrollerede det hele fuldstændig.”

”Mathew Ryan leverede endnu en toppræstation i aften og reddede os flere gange før pausen med fantastiske redninger, og derudover er han også en vigtig del i vores spil med sit spil med fødderne,” fortsatte Thorup.

”Men der var mange gode præstationer i dag. Valdemar Lund spiller en fantastisk kamp, Karamoko spiller en fin kamp på kanten, Mukairu og Amoo kom ind og gjorde ondt på Lyngby med deres speed, og de var jo også lige ved at skabe et mål, da Mukairu ramte stolpen.”

”Claesson viser også igen sin klasse i dag, det er som om, at målene kommer lettere nu, hvor han først er kommet i gang, og ud over hans coolness i feltet, så leverer han også en stor arbejdsindsats i spillet ude på banen.”

”Så alt i alt vi tager vi herfra med god selvtillid, og det får vi også brug for til den vigtige kamp, der venter på onsdag. Og som sagt er jeg tilfreds med rigtig meget, men jeg har stadig større forventninger, end det vi præsterer i dag.”

”Vi kan stadig bygge på, og vi skal stadig sørge for at undgå de downperioder, vi har haft i starten af sæsonen, og som sagt giver vi dem i dag for mange muligheder til, at de kan komme ind i kampen.”

”Med hensyn til på onsdag, så har jeg stadig et håb om, at Khocholava, Boilesen og Daramy kan nå at blive klar. De var alle ude på træningsbanen i dag, og det ser bedre ud dag for dag, men det er for tidligt at konkludere noget. Vi må se, hvordan det ser ud frem mod på onsdag,” sluttede Jess Thorup.