Jess Thorup

Thorup: Meget, meget stolt over spillernes præstation

”Det var derfor jeg kom til F.C. København. For de her aftener. For at vinde titler og for at spille mod de bedste i verden. Jeg er meget, meget stolt over den præstation, spillerne leverer i aften!”

Jess Thorup var glad og stolt, men også rolig og afdæmpet, da han gjorde status efter den fantastiske præstation i aften, der under vanskelige vilkår sendte løverne i Champions League-gruppespillet.

”Set over to kampe, synes jeg vi fortjener det, for vi har spillet to rigtig gode kampe på højt internationalt niveau. Vi holdt dem nede på meget få chancer, hvor Maty (Ryan, red.) havde nogle fantastiske redninger, men vi har også selv chancer både i starten og mod slutningen, hvor vi kunne have scoret et par mål.”

”Vi havde lagt den rigtige gameplan ud fra vores kendskab til deres styrker og svagheder, og spillerne gjorde alt, hvad jeg forventede.”

”Jeg synes, det var en helt fantastisk atmosfære, som deres fans skabte på stadion, jeg kunne virkelig godt lide det. Men det gjorde det selvfølgelig svært for spillerne at kommunikere under kampen, men det håndterede de også flot.”

”Og så var det bare dejligt at kunne fejre med vores fans bagefter. Der var ikke så mange hernede, som vi er vant til, men vi kunne høre dem og vidste hele tiden, at de var her. Jeg håber, de får en god tur hjem, for den opbakning vi får hver eneste gang er fantastisk. Og det glæder mig, at vi nu får tre rigtig store aftener med europæisk fodbold i Parken.”

”Vi er bevidste om, at vi har en vigtig kamp igen på søndag, men jeg sagde til spillerne efter kampen, at man skal huske at nyde det her. Det gør jeg også selv, og det gør spillerne også med en øl i omklædningsrummet og høj musik, og der er krammet til højre og venstre.”

”Der var mange, der stillede spørgsmålstegn ved, om vi kunne blive danske mestre. Det kunne vi. Så stillede mange spørgsmålstegn ved, om vi også kunne præstere i Europa. Det kunne vi mod den nok sværeste modstander, vi kunne trække.”

”Det er meget vigtigt for det projekt, vi er i gang med i klubben, og det gør mig endnu mere glad og stolt, at vi i aften præsterer igen med mange unge spillere fra akademiet. Vi har også en solid rygrad med mange erfarne spillere, men vi er ikke bange for at sætte unge spillere ind til sidst, selv om hele stadion koger og lægger enormt tryk på os.”

”Jeg kunne blive ved, for der er rigtig meget at glæde sig over på en aften som denne, og det skal vi alle huske at nyde,” slutter Jess Thorup.