Jess Thorup

Thorup: Fantastisk sejr i dag - men vi ligger stadig kun nr. 3

"To DERBY-sejre i træk! Det er fantastisk, for det betyder så meget for alle i og omkring klubben, og så med den her kulisse i Parken! Det er dejligt for dansk fodbold, at det er muligt igen," sagde en veltilfreds Jess Thorup efter 2-1-sejren over Brøndby.

"Jeg synes, vi i lange perioder spiller fremragende fodbold i dag. Vi har fundet en nøgle til vores presspil, og vi sad hårdt på dem i starten og var samtidig rigtig gode til at spille ind mellem den og komme til chancer."

"Vi kontrollerer vi kampen godt, både med og uden bold, ligesom vi også gjorde i mandags, så på mange måder går vi i den rigtige retning i øjeblikket. Men målet er ikke at have possession, det er at bruge det som et middel til at skabe chancer, og det kan vi blive endnu bedre til. I dag ville det jo have lunet med et tredje mål, så vi havde lukket kampen tidligere."

"Vi skal også stadig arbejde med vores defensiv, men der så jeg også tegn på fremgang i dag, hvor Zanka virkelig spiller op til sit høje niveau og løfter hele holdet med sin præstation både med og uden bolden."

"Men selv om der er mange positive tegn, så vi ligger vi altså stadig kun nummer tre, og det er ikke tilfredsstillende for os. Men vi har stadig to kampe tilbage, som vi vil gøre alt for at gå ud og vinde, og så må vi se, hvor langt det rækker. Vi ved, at vi er afhængige af andre resultater, men det ser ud til, at alt kan ske i den her Superliga."

"Jeg glæder mig i hvert fald til onsdag aften, hvor vi igen skal spille på den her fremragende bane foran alle vores egne fans," sluttede Thorup.